Sefa ÇETİN Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 139 Makaleler 5 Yer kocaeli/derince Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar benim epson l550 yazıcım var ama bunu pc ye tanıtamıyorum prınter olarak kullanıyorum ama scan driverini yüklerken win zip hatası alıyorum. Not:Yazılımı Epsonun Kendi Sitesinden İndiriyorum. Pc İşletim sistemi: Windows 7 ultimate 32 bit
Arkadaşlar benim epson l550 yazıcım var ama bunu pc ye tanıtamıyorum prınter olarak kullanıyorum ama scan driverini yüklerken win zip hatası alıyorum. Not:Yazılımı Epsonun Kendi Sitesinden İndiriyorum. Pc İşletim sistemi: Windows 7 ultimate 32 bit
ForMyMaster Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 180 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #2 Bir eski sürümünü yüklemeyi dener misiniz?
Sefa ÇETİN Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 139 Makaleler 5 Yer kocaeli/derince Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #3 Bulursam eski sürümü sana teminatını verebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2014
ForMyMaster Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 180 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #4 Bir kaç link buldum ama sosyalde yasak sitelermi bilmiyorum yasaksa moderatör arkadaşlar kaldırabilirler yada beni uyarabilirler. Epson L550 Driver - Free Download | Driversepson.com Support & Downloads - L550 - Epson Epson L550 Drivers Download | Printer Driver Support ben bunları buldum dene istersen.
Bir kaç link buldum ama sosyalde yasak sitelermi bilmiyorum yasaksa moderatör arkadaşlar kaldırabilirler yada beni uyarabilirler. Epson L550 Driver - Free Download | Driversepson.com Support & Downloads - L550 - Epson Epson L550 Drivers Download | Printer Driver Support ben bunları buldum dene istersen.
Sefa ÇETİN Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 139 Makaleler 5 Yer kocaeli/derince Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #5 Sorum Hallolmuştur konu kilit.