Çözüldü EPUB dosyası nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

847445

Picopat
Arkadaşlar merhaba ,AÖF'te öğrenciyim ders kitabını indiriyorum. İndirme kısmında ders kitabı ( EPUB) yazıyor ama inen dosyada tür kısmında dosya yazıyor ve bir uzantıya sahip değil. Nasıl açabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaya sağ tıkla > birlikte aç > Calibre, bu yolu izleyince ne oluyor? Windows Vista'dan sonra dosya uzantıları gizlenmişti diye hatırlıyorum.

Çok spesifik bir dosya değilse linkini paylaşır mısınız?

Yok hocam ya ders kitabı sadece. Hallettim şimdi EPUB'a çevirdim ama neyden EPUB'a çevirdim bilmiyorum
Dosya Gezgini görünüm kısmında dosya uzantılarını görüntüle kısmıda aktif ama uzantı bile yok dosyada tuhaf

Dosyaya sağ tıkla > birlikte aç > Calibre, bu yolu izleyince ne oluyor? Windows Vista'dan sonra dosya uzantıları gizlenmişti diye hatırlıyorum.

Calibre bile hata verdi hocam dosyanın ne olduğu belli değil epuba çevirdim dosyayı ( neden çevirdim bilmiyorum ) Calibre ile öyle açabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…