Equalizer APO ayarlarım nasıl olmalı?

oktaywastaken

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus A520M-R Anakart
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
Asus GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
Kingston Beast Black 64GB (2x32) 3600MHz RAM
Kingston NV3 1TB NVMe + Kingston A400 480GB SATA SSD
Merhabalar. CS:GO oynuyorum ve Rock, Metal türü müzikler dinliyorum. Equalizer APO ayarlarım nasıl olmalı? CS'de ayak seslerini daha rahat duymamı sağlayacak, ayrıca üstte yazdığım müzik türlerinde de iyi performans alacağım bir ayar lazım. Kulaklığın maksimum ses seviyesini de arttırırsa güzel olur. Kulaklık HD668B.

Merhabalar. CS:GO oynuyorum ve Rock, Metal türü müzikler dinliyorum. Equalizer APO ayarlarım nasıl olmalı? CS'de ayak seslerini daha rahat duymamı sağlayacak, ayrıca üstte yazdığım müzik türlerinde de iyi performans alacağım bir ayar lazım. Kulaklığın maksimum ses seviyesini de arttırırsa güzel olur. Kulaklık HD668B.
Aynı kulaklık bende de var.
Ses kasmak için Preamp değerini +10 yapıyorum yeterli oluyor.
Hazır ekolayzer ayarları için Peace tavsiye ederim. AutoEQ kısmında kulaklık modelini yazıp modele özel EQ ayarlarını bulabilirsin.
Bunlar tatmin etmezse Microsoft Store'da Dolby Access var onu denemeni tavsiye ederim.

Aynı kulaklık bende de var.
Ses kasmak için Preamp değerini +10 yapıyorum yeterli oluyor.
Hazır ekolayzer ayarları için Peace tavsiye ederim. AutoEQ kısmında kulaklık modelini yazıp modele özel EQ ayarlarını bulabilirsin.
Bunlar tatmin etmezse Microsoft Store'da Dolby Access var onu denemeni tavsiye ederim.
Peace var ama Hazır EQ ayarları özelliğini bilmiyordum, teşekkürler. Bu arada kulaklığın pedleri rahat değil, bunları değiştirdiniz mi? Birçok kullanıcı değiştiriyor ama Türkiye'de satılan ped bulamadım kulaklık için.

Peace var ama Hazır EQ ayarları özelliğini bilmiyordum, teşekkürler. Bu arada kulaklığın pedleri rahat değil, bunları değiştirdiniz mi? Birçok kullanıcı değiştiriyor ama Türkiye'de satılan ped bulamadım kulaklık için.
Günde maks. 1 saat kullandığım için sorun olmuyor ama diğer marka kulaklıkların pedleri bu modele oluyor. Mesela AKG K240 gibi. Bez kadife denen pedlerden alırsan kulakları rahatsız etmez ama onda da ses değişikliği olur bass seviyesi azalır. İlla deri olacaksa protein deri ped gibi yumuşak modellerden alman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı