C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 28 Şubat 2024 #1 Oyunda kulaklığın ses desibelini artırması için equalizer apo programını yükledim. FPS düşüşüne neden olur mu?
Oyunda kulaklığın ses desibelini artırması için equalizer apo programını yükledim. FPS düşüşüne neden olur mu?
Arf Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe Asistan Yönetici 28 Şubat 2024 #2 Yıllardır kullanıyorum. Performansa karşı hiçbir eksisini görmedim. Gönül rahatlığıyla kullan. Zaten çok çok hafif bir program.
Yıllardır kullanıyorum. Performansa karşı hiçbir eksisini görmedim. Gönül rahatlığıyla kullan. Zaten çok çok hafif bir program.
C Canakta93 Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 776 Çözümler 1 28 Şubat 2024 #3 Arf dedi: Yıllardır kullanıyorum. Performansa karşı hiçbir eksisini görmedim. Gönül rahatlığıyla kullan. Zaten çok çok hafif bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam internette çok fazla kulaklık ve mikrofon bozduğuna dair konu var. Kulaklık veya anakarta zarar verme şansı gerçekten var mı?
Arf dedi: Yıllardır kullanıyorum. Performansa karşı hiçbir eksisini görmedim. Gönül rahatlığıyla kullan. Zaten çok çok hafif bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam internette çok fazla kulaklık ve mikrofon bozduğuna dair konu var. Kulaklık veya anakarta zarar verme şansı gerçekten var mı?