3 366824 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 303 3 Şubat 2021 #1 Equalizer APO indirip kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ses azaldı. Silince de düzelmedi.
4 423531 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 51 3 Şubat 2021 #2 Bu düzeltmez belki ama Letasoft Sound Booster'ı deneyebilirsiniz. Sesi bayağı arttıyor, Sadece 2 dezavantajı var: 1. Uygulama 14 gün sonra key istiyor. (Shareware) 2. Çok ses açarsanız ses cızırtılı gelebiliyor.
Bu düzeltmez belki ama Letasoft Sound Booster'ı deneyebilirsiniz. Sesi bayağı arttıyor, Sadece 2 dezavantajı var: 1. Uygulama 14 gün sonra key istiyor. (Shareware) 2. Çok ses açarsanız ses cızırtılı gelebiliyor.
N Neco1224 Femtopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #3 366824 dedi: Equalizer APO indirip kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ses azaldı. Silince de düzelmedi. Genişletmek için tıkla... bro ben silemiyorum bile bu başka bır uyg. tarafından kullanılıyor dıyor sılmıyor help me 366824 dedi: Equalizer APO indirip kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ses azaldı. Silince de düzelmedi. Genişletmek için tıkla... bro ben silemiyorum bile bu başka bır uyg. tarafından kullanılıyor dıyor sılmıyor help me
366824 dedi: Equalizer APO indirip kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ses azaldı. Silince de düzelmedi. Genişletmek için tıkla... bro ben silemiyorum bile bu başka bır uyg. tarafından kullanılıyor dıyor sılmıyor help me 366824 dedi: Equalizer APO indirip kurdum ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ses azaldı. Silince de düzelmedi. Genişletmek için tıkla... bro ben silemiyorum bile bu başka bır uyg. tarafından kullanılıyor dıyor sılmıyor help me