Equalizer ayar önerisi

Talenaire

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Logitech Z906 ses sistemine sahibim ve bu sistemi Asus Xonar AE ses kartı ile optik kablo aracılığıyla kullanıyorum, z906 ve kullandığım ses kartından fazlasıyla memnunum fakat aşırı derecede bass sevgimden dolayı sanki güzel bir equalizer ayarı ile çok daha fazla iyileştirilmiş ses alırım diye düşünüyorum, tizleri bastırmayacak şekilde yoğun ve tok bass bulunduran equalizer ayarı önerebilir misiniz?

Screenshot_7.png
 
Ekolayzır kısmında default yazan yerde hazır ayarlar vardır, ilk önce onları deneyebilirsiniz. Aklınıza yakın bir ayar bulursanız ekolayzır üzerinde o ayarın detayları ile oynarsınız.
Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Hazır ayarları denedim fakat hiçbiri yeteri kadar tatmin etmiyor. Detaylı bir ekolayzır ayarı öneriniz varsa yazabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı