Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 13 Şubat 2025 #1 Şu an böyle bir ayar kullanıyorum lakin hafif cızırtı var ve konuşma sesleri boğuklaşıyor. Bana ayar önerebilir misiniz? Genellikle müzik dinliyorum ses seviyesi yüksek olsun biraz da bass olsun yeterli.
Şu an böyle bir ayar kullanıyorum lakin hafif cızırtı var ve konuşma sesleri boğuklaşıyor. Bana ayar önerebilir misiniz? Genellikle müzik dinliyorum ses seviyesi yüksek olsun biraz da bass olsun yeterli.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 13 Şubat 2025 #2 Hangi cihaz için bu ayarları kullanıyorsunuz?
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 13 Şubat 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Hangi cihaz için bu ayarları kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sharkoon ER3 kulaklık hocam bilgisayarda kullanıyorum.
Sakuya Izayoi dedi: Hangi cihaz için bu ayarları kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sharkoon ER3 kulaklık hocam bilgisayarda kullanıyorum.