Kasım_0
Centipat
Arkadaşlar merhaba bu sene Harran Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümüne gideceğim.
Öğrendiğim kadarıyla 1.sınıfken başvuru yapamıyoruz bu yüzden bende 2.sınıf olduğumda başvuru yapıp 3.sinifta gitmeyi planlıyorum.
Harran Üniversitesi'nin bilgisayar mühendisliği için 14 tane kontenjanı varmış ve 2029 yılına kadar geçerli olduğu yazıyor.
Polonya ve Romanya için var bu kontenjanlar.
Yani bu çok sınırlı bir sayı mı 14 az mı?
Bilgisayar muhendisliği bölümünün bu sene kontenjanı 80 kişi olarak belirlenmiş.
Büyük ihtimalle başvurular ocak-şubat gibi başlıyormuş.
Benim amacım 2026 Eylül'de work and travel için başvuru yapıp 2027 de work and travela gitmek.
2027 başları gibi de Erasmus başvurusu yapıp 2028'e doğru erasmusa gitmek.
2027 yazında work and traveldan gelince de erasmusa gitmek.
Böyle bir imkanım var mı yani yapabiliyor muyum cevaplarınızı bekliyorum.
Yani biliyorum bu işler öyle çok basit değil ama yine de gitmeyi planlıyorum bu dediklerim için gitme hakkım var mı tam olarak bilmiyorum ama varsa da elimden geleni yapmaya çalışacağım hem İngilizcemi geliştiririm hem de ortalamamı iyi tutarsam güzel olacağını düşünüyorum.
Okulun Erasmus anlaşmaları da şu.
Bu verdiğim bilgiler tam olarak doğru mu bilmiyorum çünkü güncel bir bilgi paylaşmamışlar.
Öğrendiğim kadarıyla 1.sınıfken başvuru yapamıyoruz bu yüzden bende 2.sınıf olduğumda başvuru yapıp 3.sinifta gitmeyi planlıyorum.
Harran Üniversitesi'nin bilgisayar mühendisliği için 14 tane kontenjanı varmış ve 2029 yılına kadar geçerli olduğu yazıyor.
Polonya ve Romanya için var bu kontenjanlar.
Yani bu çok sınırlı bir sayı mı 14 az mı?
Bilgisayar muhendisliği bölümünün bu sene kontenjanı 80 kişi olarak belirlenmiş.
Büyük ihtimalle başvurular ocak-şubat gibi başlıyormuş.
Benim amacım 2026 Eylül'de work and travel için başvuru yapıp 2027 de work and travela gitmek.
2027 başları gibi de Erasmus başvurusu yapıp 2028'e doğru erasmusa gitmek.
2027 yazında work and traveldan gelince de erasmusa gitmek.
Böyle bir imkanım var mı yani yapabiliyor muyum cevaplarınızı bekliyorum.
Yani biliyorum bu işler öyle çok basit değil ama yine de gitmeyi planlıyorum bu dediklerim için gitme hakkım var mı tam olarak bilmiyorum ama varsa da elimden geleni yapmaya çalışacağım hem İngilizcemi geliştiririm hem de ortalamamı iyi tutarsam güzel olacağını düşünüyorum.
Okulun Erasmus anlaşmaları da şu.
https://harranedutr-my.sharepoint.c...RmR4BKz4upC_Il4lA3bAafQioPA?rtime=dV8_9vPR3Ug
Bu verdiğim bilgiler tam olarak doğru mu bilmiyorum çünkü güncel bir bilgi paylaşmamışlar.