Erasmus için İngilizce çalışması nasıl olmalı?

Makaleler
1
Yer
Nerv
Nasıl çalışmalıyım, taktik verebilir misiniz? A2 B1 arasındayım genellikle sorunlarım dil bilgisi kısmından çıkıyor Türkçede de yapamadığım için orada daha çok yanlış yapıyorum önerdiğiniz uygulama veya taktik falan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu aslında üniversitelere göre değişkenlik gösteriyor. Öncelikle sınav formatınız nasıl? Mesela X üniversitesi Erasmus dil sınavını 4 dil becerisi üzerinden yaparken (listening, reading, speaking, writing), y üniversitesi sadece test üzerinde grammer ve reading yönüyle değerlendiriyor. Yani bir nevi yds tarzı.

Benim üniversitem sadece 50 soruluk gramer ve reading üzerinden kurulu çoktan seçmeli test yapmakta. Bu sebepten ben dil bilgisi için essential grammar in use ve English grammar in use tavsiye edebilirim. Çok güzel kitaplardır.
Ekstra olarak daha önceden üniversitenin geçmiş Erasmus soruları varsa muhakkak çöz. Ayrıyeten diğer üniversitelerin formatı benzerse onları da çözebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…