Erasmus yaparken AÖF sınavına girebilir mi?

Daha fazla  
Merhaba, bugün Erasmus mülakatını geçip kesin olarak Erasmus'u asil olarak kazandığımı öğrendim ve seneye güz dönemi Polonya'da birinci dönemi okuyacağım.
Oradayken AÖF sınavlarına bir şekilde girme imkanım var mı? AÖF Önlisansı KPSS için okuyorum ve uzamasını istemiyorum.

Lisans okuyorsan KPSS Önlisans giremezsin. Girsen bile mezun olur olmaz atama hakkın gidiyor. Tabi istediğin alanla ilgili bir Önlisans bölümü okuyup KPSS Lisans ile atanacaksan farklı.

Lisans okuyorsan KPSS Önlisans giremezsin. Girsen bile mezun olur olmaz atama hakkın gidiyor. Tabi istediğin alanla ilgili bir Önlisans bölümü okuyup KPSS Lisans ile atanacaksan farklı.
Lisans okurken neden KPSS önlisansına giremeyeyim ki? Önlisans ile önceden mezun olacağım için daha erken atanmak için böyle bir şey deniyorum ayrıca KPSS ile askerlik istiyorum memurluk değil. Lisanstan mezun olunca iptal olmasının önemi yok o zaman da Lisans ile başvururum. Benim amacım zaman kazanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…