Yakın zamanda Erasmus’a giden var mı? İtalya ve Polonya’ya gitme ihtimalim var ama pandemi tercih yapıp yapmama konusunda arada bırakıyor beni.
Polonya ya da İtalya’da Erasmus yapan arkadaşlar varsa onlardan da bilgi almak isterim nasıl bir süreç olduğunu. Pandemi koşulları haricinde de gitmemi önerir misiniz? Hibe yeterli oluyor mu? Kazandığınız iyi ve kötü tecrübeleri okumak isterim.
2 haftalığına bir proje ile Çekya'ya gitmiştim. Erasmus adı altındaydı fakat tam bir Erasmus değildi. İtalya önermiyorum, giden arkadaşlarım beğenmemişti. Polonya ve Çekya çok iyi seçenekler her açıdan. İnsanları iyi, kızları güzel.
Yakın zamanda Erasmus’a giden var mı? İtalya ve Polonya’ya gitme ihtimalim var ama pandemi tercih yapıp yapmama konusunda arada bırakıyor beni.
Polonya ya da İtalya’da Erasmus yapan arkadaşlar varsa onlardan da bilgi almak isterim nasıl bir süreç olduğunu. Pandemi koşulları haricinde de gitmemi önerir misiniz? Hibe yeterli oluyor mu? Kazandığınız iyi ve kötü tecrübeleri okumak isterim.
Hocam Polonya ve Çekya tam bir tarih kitabı. Prag, biliyorsunuz ki Hitler'in bombalamaya kıyamadığı tek şehir. Çekya imkanınız varsa kesinlikle Çekya öneririm. Yoksa Polonya da çok iyi bir seçenektir. İtalya'ya giden arkadaşlarım görülecek yer açısından sınırlı olduğunu ve çok monoton olduğunu söylüyordu.