ERAY-HANMA sistemde H610 ile B660M arasında ne fark vardır?

GezginTurk

Decapat
Daha fazla  
Anakart olarak standart verilen H610 ile B660M arasında ne fark var?

Son düzenleyen: Moderatör:
H610'u ücretsiz alıyorsun B660 için 2700 fark var. Epey sitesinde B660 fiyatı 2700.. İtopya'da B660'ı aldığında H610'u vermiyorlar.

Hazır sistemde genelde standart anakartları sisteme indirimli koydukları için artı olarak fazla binebiliyor.

Hazır sistemde genelde standart anakartları sisteme indirimli koydukları için artı olarak fazla binebiliyor.

Son bir soru kasa tercihinde hangisini tercih ederdiniz ve 1 tb ssd seçimi.. Siz olsanız nasıl bir kombinasyon yapardınız

Benim mesaj anakart bölümüne taşınmış şimdi farkettim.. Ana konuda sorumu sorayım..

Son bir soru kasa tercihinde hangisini tercih ederdiniz ve 1 TB SSD seçimi. Siz olsanız nasıl bir kombinasyon yapardınız.

Bütçeniz BitFenix'e yetiyorsa sorun çıkarmaz bence ama thermal take daha kaliteli bir markadır gameboosterdanda uzak durun direk. HDD olarak da iki marka iyidir ama Seagate bana göre daha sağlamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…