Erazer Deputy P60 MD62684 kullanılır mı?

lasthdn

Centipat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin, az önce bence anormal fiyata Erazer Deputy P60 aldım. i7 12650H, 16 Ram (3200 Mhz) 1TB SSD, RTX 4070 100W, 34000 TL.
Amacım oyunlarda 1080p orta ayarda 60-70 FPS verse yeter. Sizce iade edeyim mi? Uzun vadeli bir kullanım gözetmiyorum. O yüzden bana mantıklı geldi.

Keşke almadan önce buraya yazsaydınız, deputy kasasından ötürü fena ısınan bir cihaz. Termal çözümleri siz elinizden geldikçe en iyi hale getirmeye çalışın.

Fiyat gayet iyi. İade etme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İncelemesi burda var.

Keşke almadan önce buraya yazsaydınız, deputy kasasından ötürü fena ısınan bir cihaz. Termal çözümleri siz elinizden geldikçe en iyi hale getirmeye çalışın.
Hocam fiyat o kadar iyiydi ki önce aldım sonra düşünürüm dedim, hâlâ iptal edebilirim yani. Amacım taksitli bir PC idi. Beni 1 2 yıl idare eder diye düşünmüştüm. Sizce watt düşürerek olayı biraz daha iyi hâle getirebilir miyim?

Aynen hocam fiyat bir tık çılgın fiyattı. Üstteki hocamın dedigi gibi ısı sorunları var ve fanı baya ses çıkaran bir fanmış ama 1 yıl idare etse benim için mükemmel.

Aldıysanız uğraşmayın fikrimce. Fiyatına göre kötü deme şansım yok. Bu termal çözümleri watt düşürmesi olabilir, iletim kat sayısı çok güçlü bir termal pad olabilir. Bakımlarını düzenli yapın, hava akışını en iyi düzeye getirin. Kendiniz deneyerek sizin için uygun olanı yaparsınız.

Termal pad'den kastınız nedir hocam?

Termal pad'den kastınız nedir hocam?
PTM 7950, thermalright helios gibi faz değiştiren bir termal ped. Laptoplarda kullanılan termal macunlar aksine uyguladıktan 1-2 ay sonra pumpout olmuyor, basitçe sürüldüğü zamanki performansını veremiyor. Kendim Victus 15 gibi rezil soğutmalı bir cihaza sahibim. Thermalright Helios uyguladıktan sonra sıcaklıklar bariz şekilde düştü, performans arttı. Tavsiye ederim.

ACER Nitro16 Intel Core i5-13420H 16GB 1TB SSD RTX4050 140W 16" WUXGA IPS 165Hz DOS RGB
Hocam, bu modele ne dersiniz, tabiki ilk aldığım daha iyi ama bu stabil bir cihaz olarak düşünüyorum. Ama asıl beni cezbeden 90 whrs bataryası varmış Acer'in. Soğutması da iyi diye biliyorum. Bununla da oyun oynanır diye düşünüyorum. Amacım oyunlarda 1080p orta ayar da 60 70 fps çıksa Allah bereket versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…