Erazer Deputy P60I MD62747-R32S1 (i5 13420H CPU) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Monster Almanya'ya gidince bunlarda Türkiye'ye gelmiş bunlarda işlemci bayağı ısınıyor 45W sabitlemek lazım o zaman aynı performansı verir mi bilmiyorum.
Trendyol üzerinde 34bin tl'ye düşmüş. Kısıtlanmış bir 4060 kullanıyor diye biliyorum ama zaten 100w üzeri çok fazla fps getirmiyor 4060. Bence bu fiyata her türlü alınır. Kendim de beast x1 ultimate modelini kullanıyorum. Model özelinde konuşmak gerekirse son derece memnunum. Bence diğer firmalar fiyat farkını hak edecek kadar performans getirmiyor.
Trendyol üzerinde 34bin TL'ye düşmüş. Kısıtlanmış bir 4060 kullanıyor diye biliyorum ama zaten 100W üzeri çok fazla FPS getirmiyor 4060. bence bu fiyata her türlü alınır. Kendim de Beast X1 Ultimate modelini kullanıyorum. Model özelinde konuşmak gerekirse son derece memnunum. Bence diğer firmalar fiyat farkını hak edecek kadar performans getirmiyor.