Erazer Major 15 X1 alınır mı?

yunusebaran

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM
Meslek
3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist
Merhaba, acil bir laptop ihtiyacım var ve RTX 5000 serisini bekleyemiyorum (5070 ve 4070 arasında DLSS 4 dışında ciddi bir fark olacağını düşünmüyorum zaten) Aşağıdaki özelliklere sahip Erazer Major 15 X1 modelini araştırıyorum, ancak bazı tereddütlerim var. Deneyimi olan veya teknik bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum:

Özellikler:
  • İşlemci: Intel Core i9 14900HX (24 çekirdek)
  • Ekran Kartı: RTX 4070 (8GB VRAM)
  • RAM/Depolama: 32GB DDR5 / 2TB SSD
  • Ekran: 15.3" QHD+ 240Hz
Ürünün linki: https://www.hepsiburada.com/erazer-...240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00007OWLZR

Not: Acil almam gerekiyor, RTX 5000 bekleyemem. Marka güvenilirliği hakkında deneyim paylaşımı çok değerli. Şimdiden teşekkürler!

Almanya da üretiliyor ama Türkiye de yeni yeni yer almaya başlıyor servisi daha yok diye biliyorum varsa da yazan olacaktır diye düşünüyorum.

Erazer çok güzel bir markadır. Ancak 74K edecek bir laptop değil benim gözümde. Tabii ki işlemcisi absürt derece güçlü ondan şüphe yok ama 74K verene kadar az daha koyup sıfır 4080 laptop kovalanabilir.

Hatta Sahibinden gibi yerlerde 13900HX - 4090 içerikli laptoplar çok rahat 80K'ya bulunabiliyor.

Erazer güzeldir fakat Türkiye'deki servis durumu hakkında hiç yorum yok.
Göreceğiz bakalım daha Türkiye'ye yeni geldiklerini biliyorum Medion markası altında üretiliyorlar Alman üretimi.
Almanya da üretiliyor ama Türkiye de yeni yeni yer almaya başlıyor servisi daha yok diye biliyorum varsa da yazan olacaktır diye düşünüyorum.
Servisi henüz yok ne yazık ki.
Maksimum 4070 olabilir, 4070 ve i9 13900HX üzeri bir laptop olabilir ram ise 32GB olmalı çünkü bir başka cihazın yerine alınacak ve eski cihaz 4070'di eğer başka bir laptop öneriniz varsa olur.

@yunusebaran

2. el düşünüyor musun? İstanbul'daysan çok güzel dolu laptop önerebilirim.
Hocam, sıfır bir cihaz alınması gerekiyor. Ancak daha önce de belirttiğim gibi, bu cihazın RTX 4070 ekran kartına sahip olması önemli, çünkü benim mevcut cihazımın yerine alınacak. Eğer RTX 4070'den daha üst bir model seçilirse, bu durum adil olmaz. İşlemci konusunda ise minimum i9-13900HX olmalı. Bir iki versiyon üstü (örneğin i9-14900HX gibi) bir işlemci tercih edilmesinde sakınca yok, ancak altına düşülmemeli.

Sıfır cihaz şartsa Erazer alabilirsiniz tabii ki. 4070'den daha performanslı bir kart neden adil olamıyor anlayamadım aynı paraya 13900HX - 4090 gibi bir ikiliyi aynı paraya almak çok daha iyi baktığınız zaman.

Sıfır cihaz şartsa Erazer alabilirsiniz tabii ki. 4070'den daha performanslı bir kart neden adil olamıyor anlayamadım aynı paraya 13900HX - 4090 gibi bir ikiliyi aynı paraya almak çok daha iyi baktığınız zaman.
Ya öyle tabi bana göre adil ama karşımda ki cins bir insan o yüzden aynı özellikler diye tutturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…