lebowskia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 2 sene önce Kayseri'de okurken çektiğim timelapse videosunu buldum, üzerinde biraz edit yapıp neden YouTube yüklemeyeyim dedim umarım beğenirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 sene önce Kayseri'de okurken çektiğim timelapse videosunu buldum, üzerinde biraz edit yapıp neden YouTube yüklemeyeyim dedim umarım beğenirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 lebowskia dedi: 2 sene önce Kayseri'de okurken çektiğim timelapse videosunu buldum, üzerinde biraz edit yapıp neden YouTube yüklemeyeyim dedim umarım beğenirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık hocam da kamera niye sağ tarafa doğru kayıyor.
lebowskia dedi: 2 sene önce Kayseri'de okurken çektiğim timelapse videosunu buldum, üzerinde biraz edit yapıp neden YouTube yüklemeyeyim dedim umarım beğenirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık hocam da kamera niye sağ tarafa doğru kayıyor.
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 1 Mayıs 2023 #3 lebowskia dedi: 2 sene önce Kayseri'de okurken çektiğim timelapse videosunu buldum, üzerinde biraz edit yapıp neden YouTube yüklemeyeyim dedim umarım beğenirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dağ hareket etmese daha iyi olurmuş.
lebowskia dedi: 2 sene önce Kayseri'de okurken çektiğim timelapse videosunu buldum, üzerinde biraz edit yapıp neden YouTube yüklemeyeyim dedim umarım beğenirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dağ hareket etmese daha iyi olurmuş.
lebowskia Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 Paper.C dedi: Elinize sağlık hocam da kamera niye sağ tarafa doğru kayıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde hareket etmiyor, ben biraz hareketli olsun diye öyle yaptım itwasgooday dedi: Dağ hareket etmese daha iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Hareketli olsun diye kamera hareketi verdim ama biraz garip olmuş haklısınız.
Paper.C dedi: Elinize sağlık hocam da kamera niye sağ tarafa doğru kayıyor. Genişletmek için tıkla... Normalde hareket etmiyor, ben biraz hareketli olsun diye öyle yaptım itwasgooday dedi: Dağ hareket etmese daha iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Hareketli olsun diye kamera hareketi verdim ama biraz garip olmuş haklısınız.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #5 Gadanı alırım.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 1 Mayıs 2023 #6 Erciyes'in dibinde Hava İndirme'de askerlik yapmış biri olarak çok güzeldi yeniden görmek