Erdoğan: Mültecileri göndermeyeceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oy için yaptıklarını türklere yapsaydı bir 20 yıl daha oturabilirdi tahtında.

Çünkü kendi ülkemizde onlar kadar rahat ve huzurlu yaşayamıyoruz. Ülkenin her yerini istila ettiler. Bunlar sizin için yeterli mi?

Eee tama bu onların suçu değilki hükümet size değer vermiyor hem ayrıca benim bütün şehrim Suriyeli Afgan dolsun sorun değil yani sizde anlayışlı olun ve buraya linç etmek beni yerine onlarla tanışın konuşun onlarda Müslüman ve insan değil'mi?

İroni değil neden göndermek istiyorsunuz?

Çünkü mülteci değiller, bozgunculuk yapıyorlar. O bombalar yağan şehirler şu an güllük gülistanlık. Bayramda gidiyorlar ve geri dönüyorlar, e tamam işte bombalar, patlamalar, yıkılan binalar, kurtardık sizi yeter artık gidin. Mülteci olması sorun değil, ama Orta Doğu'lu olması sorun insan değil bunlar. Ukrayna'lı sözde mültecilerin turist gibi yaşayıp gidecek olması onların gerçekten misafir olduğunu gösterir.

2 yıl mesaj yazamıyorsun. Tavsiye etmem yapmanı. Benim şuan forumda ol(a)mayan bir arkadaşım haklı bir şekilde sövmüştü ve 2024'e kadar yok...

Neden mültecilerden bu adar nefret ediyorsunuz sizin bombalardan ailenizi kaybetseniz ne hissedersiniz? Neden bu nefret yani biraz empati yapamaz mısınız?
Onlar bizim ülkemizde bize sıkıntı çektirirken, biz neden ölmüş ailelerini düşünelim? Bize mi sormuşlar buraya gelirken?

Biz yiyecek ve giyecek bir şey bulamazken onları devlet besleyip büyütmesi hoşumuza gitmiyor. Bu yüzden ülkelerine dönsünler. Hem bizim askerlerimiz ülkelerinde can verirken onların sahil kenarında nargile içmesi hoş mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…