Erdoğan: Suriyelileri göndermeyeceğiz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet kötüler var ama bizde hiç suç işlenmiyor mu 2. Suriyeli birisi bu yazdıkları okusa depresyona girmezmi 3. elbette iyi suriyeliler var suç işleyenleri göndermek neysede iyilerini çocukları da gönderilmezki.

Tamam CHP'ye basayım kanka. O da içeridekileri (teröristleri) çıkarma vaatleri vermeye devam etsin.

Sana CHP'ye bas demedim milyon tane muhalif parti var. Memleket partisi, zafer partisi gibi milliyetçi çizgide partiler var bunlara basabilirsin ama kripto Akp'li olduğunu için bunlara da bir kılıf bulacaksın.

Evet kötüler var ama bizde hiç suç işlenmiyor mu 2. Suriyeli birisi bu yazdıkları okusa depresyona girmezmi 3. elbette iyi suriyeliler var suç işleyenleri göndermek neysede iyilerini çocukları da gönderilmezki.

Bundan 100 yıl evvel bizim atalarımız her cephede 7 ülke ile savaş verirken bunlar savaştan kaçıp Türk vatandaşlarını taciz etmeye çalışıp taşla ezerse kim sever?

Ülkelerini korumaları kendilerinin problemi, koruyamıyorsalar gelip kendilerine ait olmayan ülkede adam gibi durmasını bilecekler. O zaman bizde savaşta kaçalım olur mu? Ülkesini korumak istemeyen adama benim saygım yok kimse kusura bakmasın.

Sana CHP'ye bas demedim milyon tane muhalif parti var. Memleket partisi, zafer partisi gibi milliyetçi çizgide partiler var bunlara basabilirsin ama kripto Akp'li olduğunu için bunlara da bir kılıf bulacaksın.

Akp'li olduğum vs. yok dostum. Yönetim ne ise muhalefette aynısı merak etme.

İşliyor evet. Kendi ülkesinde işliyor. Savaştan kaçıp sığındığı ülkenin kadınlarına tecavüz etmiyor. Araplar tarih boyunca Türkleri arkadan bıçaklamıştır. İyileri var diye avuta avuta bütün şehirler a*aplarla doldu. Çocuk'da kadın da erkek de hepsi gidecek.

Ha o zaman çocukların aileleri ölsün ayrıca savaşacak koşulları da yok ki onların savaşlar değişti direnseler orada bir nükleer ile hepsi ölürler o yüzden kaçıyorlar.

Biz de gideriz o zaman. Ne diyeyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…