Erdoğan'dan İsrail'e gözdağı: Her an beklenmedik bir şekilde gelebiliriz

Haklı çıkarmak ne alaka? Öyle bir şey dedim mi ben?

"Türk çocuğu, artık Arap çölleri için kanını dökmeyecektir."

Bak kardeşim arapların hepsi bize düşman ben bu savaşta tarafsızım ne İsrail'i ne filistini destekliyorum biz niye araplar için yas ilan ediyoruz.

Ha bu arada, Araplardan daha çok güveniyorum Yahudilere. Bütün afetlerde Azerbaycan'dan sonra en çok yardımı gönderen insanlar.

Şu anda bambaşka insanlar dediğinize ithafen cevap verdim.
Araplıktan çıktıkları manasında söyledim. Arap gibi yaşamıyorlar.

Arap insanına da güven olmaz. Sizin bu savaşı düşünmeniz saçmalık zaten.
Yahudiye de güven olmaz.

Ha bu arada, Araplardan daha çok güveniyorum Yahudilere. Bütün afetlerde Azerbaycan'dan sonra en çok yardımı gönderen ülke.

Araplıktan çıktıkları manasında söyledim. Arap gibi yaşamıyorlar.
Herkesin kültürü farklı. Ona bakarsan bizim milletin çoğu da Arap gibi yaşıyor. (Dini yönden kastetmiyorum.) Kültür yüzünden de tartışmaya gerek yok. Sonuçta yamyam değiller. Normal insanlar ama medenilik seviyeleri düşük.

İki tarafta bize düşman ama İsrail depremde yardım ederken Arap devletleri neredeydi.
Ortadoğu'da olduğumuz için İsrail'in bize yakınlaşmak istemesi normal. Tamamen çıkar amaçlı. Müzeye gelip İncil sayfalarını da cukkaladılar bahaneyle.

Değil İsrail Türk ülkelerine yardım eden bir ülke. Özellikle Azerbaycan Ermenistan savaşında bizlere çok yardım ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…