EGM verilerine göre, 2022 yılında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin korunması için “526 milyon 868 bin tl” harcandı. Allah'tan kefen giyerek bu yola çıktık.
Demişlerdi zamanında kim bilir kefensiz gezseler ne olur acaba Haberin Kaynağı:
Dünyanın her yerinde aktif ya da pasif devlet başkanları korunurlar.
Önceki cumhurbaşkanlarınında koruma ekibi olduğunu ve bu kişilerin giderlerini devletin karşıladığını bilmiyorsunuz belli ki.
Mesela Ahmet nejdet sezer ve tüm cumhurbaşkanları ömürlerinin sonuna kadar 10 kişilik ekiple korunurlar.
Bu işi ne sanıyorsunuz adamlar devletin en mahrm sırlarına vakıflar.
Bunun kadar normal bişey olamaz herhalde Saldırı anında hangi araca saldıracaklarını bilmemeleri lazım değil mi? Fakat yine de çok güvenli olan ülkemiz(!)de 50 araç fazla.
Bunun kadar normal bir şey olamaz herhalde saldırı anında hangi araca saldıracaklarını bilmemeleri lazım değil mi? Fakat yine de çok güvenli olan ülkemiz(!)de 50 araç fazla.
Hocam taliban mı ydı neydi tam hatırlamıyorum adam bisikletle yanında da AK-47'le geziyordu o kadar laf ettiler falan ama adamın özgüvenini takdir ettim.
Hocam taliban mı ydı neydi tam hatırlamıyorum adam bisikletle yanında da AK-47'le geziyordu o kadar laf ettiler falan ama adamın özgüvenini takdir ettim.
Olayda bu zaten suikast ihtimali zorlaşıyor.
Arabaların her şeyi aynı.
İkiz üçüz dördüz makam aracı deniyor bu taktiğe ve tüm dünya devleti başkanları kullanıyor.
Dünyanın her yerinde aktif ya da pasif devlet başkanları korunurlar.
Önceki cumhurbaşkanlarınında koruma ekibi olduğunu ve bu kişilerin giderlerini devletin karşıladığını bilmiyorsunuz belli ki.
Mesela Ahmet nejdet sezer ve tüm cumhurbaşkanları ömürlerinin sonuna kadar 10 kişilik ekiple korunurlar.
Bu işi ne sanıyorsunuz adamlar devletin en mahrm sırlarına vakıflar.