Erekte olamamak

rmzn01671

Decapat
Daha fazla  
Penisimi okşamadan erekte olmuyor, sertleşmiyor. Önceden en ufak şeylere sertleşirdi şimdi herhangi bir şey izlesem bile oynamadan sertleşmiyor. Acaba çok fazla izlediğimden ya da günde 2-3 kere yaptığımdan dolayı mı? Bazen azmasam bile can sıkıntısından çekiyordum. Acaba görsel ya da videolar normal mi gelmeye başladı? Düzelir mi bu sorun?

Kendin cevabını vermişin zaten dostum günde 2 3 defa fazla biraz azalt başka şeylerle ilgilen vücudunu fazla yorma. Bir de yaşın kaçtı bu arada.

Kendin cevabını vermişin zaten dostum günde 2 3 defa fazla biraz azalt başka şeylerle ilgilen vücudunu fazla yorma. Bir de yaşın kaçtı bu arada.

Yaşım 18 ben sırf erken boşalma korkusundan süreyi uzatmak için azmasam bile deniyordum sürekli zevke odaklanmıyordum bile ondan mı acaba ara versem düzelir mi?

Erken boşalmadan korkuyorsan çok fazla denememen lazım neden daha fazla yapma gereği duydun anlamadım ama ara vermen veya başka hobiler edinmen gerçekten iyi olur. Bir de mümkünse cinsel içerikli şeyleri izlemeyi bırak.

Erken boşalma sorunumu yendim okşayınca vs kalkıyor da fakat daha 18 yaşında izleyince normal gelmeye başlaması erek de olmaması okşamadan kalkmaması garibime gitti nasıl çözerim onu merak ettim.

Çok fazla ve çok sık yaparsan dokunmadan kalkmaması çok normal bir şey biraz ara ver dinlen başka şeylerle uğraş vücut bu makine değil sonuçta düzelir muhtemelen.

Boşalmayı çok fazla düşünüp kafaya taktığım için boşalma geliyormus ne kadar takar ya da ne kadar boşalırım korkusu boşalmayı düşünmek düşünme diyerek düşünmek boşalmayı getiriyor beyinsel olduğu için ne kadar akışına bırakıp kendi zevkine bırakırsan o kadar iyi olur ve süreyi uzatmak istersen ben bir yandan da etkisi var mı bilmiyorum ama işemeyi durdurduğun kasları sürekli sıkıp bırakırsan gelişiyor diye bikiyorum ve boşalma hissiyatı gelince bırakarak hissiyat gectikten sonra tekrar devam ederek süreyi uzatarak alistirirsiniz ama beyinsel oldugu icin çok takıp düşünmeyin.

Ama sertleşme problemim devam ediyor. Çok taktığımdan dolayı mı bilmiyorum ama o videoları izlerken normal video izliyor gibi geliyor ve azgınlığım yok. Normalde okşayınca kalkıyor ya da bazen kendi kendine ama izlerken azmamak normal gelmesi ellemeden kalkmaması çok garip geldi 18 yaşında sevişme vb. seyleri yaptım acaba çok doymuşlukla bir alakası var mıdır ya da çok mu kafaya takıyorum? Onu bilmiyorum azmama sıkıntım nedir ellemeden kalkmaması izlerken yardımcı olur mu birisi acaba? Yeni konu da açamadım da çifte konu olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral günde 2-3 nedir ya? İnsanın sosyal ve psikolojik olarak hayatı biter p*rno zaten aşırı zararlı birşey p*rnoyu hayatından çıkarmak zorundasın ayrıca nofap yapmanı öneririm p*rno ve mastürbasyon libidoyu düşürüyor bu yüzden sertleşmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…