Arkadaşlar merhaba. Şimdi ben bipolar tedavisi görüyorum. Kullandığım üç tane ilaç var. Çok zırvadan çıkmışlığım pek yok. En son 2 mi 3 sene mi önce yatış verilmişti depresyondan dolayı sonrasında hiç öyle çıldırıp kafayı yeme gibi bir durumum olmadı. Şu an erenköyde tedavi görüyorum ama ilaç tedavisinden çok memnun değilim. Bazı ilaçları doğal olarak yazmıyorlar manik olursun hayatın kayar diye. Geçenlerde bir şehir hastanesinin psikiyatri bölümüne başvurdum, wellbutrin diye bir ilaç önerildi.
Öneriyi bir kağıda yazdılar dediler git göster bunu. Gösterdim. Erenköydeki doktorlar kabul etmedi gene manik olursun diye. Sonra yeniden o psikiyatriye başvurdum. Anlattım geçmişi falan o ilaçtan bir şey olmaz falan dedi. Gitmekle hata yaptım sanırım çünkü kafam aşırı karıştı. Böyle olunca da Bakırköy'e randevu aldım danışmak için de oraya harbi hasta olan insanlar gidiyor. Gitsem adam suratıma güler herhalde. Hem benim doktor değiştirmem erenköy terapi programından atılmama sebep olur. Ben şimdi ne yapacağım?