Ereyon Tedarik Sorunu

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.

5 Nisan 2017 tarihinde Akasa marka bir ürün siparişi verdim. Tedarik süresi 1-3 gün yazmaktaydı. Her ihtimale karşı sordum, belirtilen sürede tedarik edeceklerini ilettiler. Ben de sözlerine inanarak aldım. Derken baktım ara ara hep tedarik sürecinde görünüyor. Perşembe güne site üzerinden durumu sordum. Dönüş dahi yapmadılar. Cuma günü yeniden mesaj yazdım. Cuma günü bana mail attılar. Attıkları mailde ürünü Cumartesi günü kargoya vereceklerini söylediler. Sanırım günü kurtarmaktı yaptıkları.

Derken Pazartesi oldu aradım. Yine aynı şeyler yok ürün temininde sıkıntı oldu, yok gönderen firma göndermedi. Gerçekten sorun olabilir ama en azından bir arama, bir mail beklediğim sadece süreçle ilgili bilgilendirilmek. Tabi umurlarında değiliz. Salı yine aradım yine kargoya vermemişler. Çarşamba yani bu gün aradım. Ürün hala tedarik sürecinde dedim. Yok efendim dün kargoya yetişmedi. Yine her zamanki gibi bir mail dahi atmıyorlar. Bu arada siparişimin üzerinden 1 hafta geçti. Nasıl 1-3 gün tedarik süreci ise. Bu gün kargoya vereceğiz dediler. Dedim ki dün de aynı yalanı söylemiştiniz. Sinirlendim tabi 1 haftadır ya sabır çektiriyorlar. İptal ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…