L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 22 Ocak 2022 #21 GfbSieR dedi: Kanka umarım şarjör boşaldiktan sonra yapmam gerekenleri biliyorsundur ? Genişletmek için tıkla... Dini boyutu orasi isin
GfbSieR dedi: Kanka umarım şarjör boşaldiktan sonra yapmam gerekenleri biliyorsundur ? Genişletmek için tıkla... Dini boyutu orasi isin
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 22 Ocak 2022 #22 GfbSieR dedi: Kanka umarım şarjör boşaldiktan sonra yapman gerekenleri biliyorsundur ? Genişletmek için tıkla... Nedir
GfbSieR dedi: Kanka umarım şarjör boşaldiktan sonra yapman gerekenleri biliyorsundur ? Genişletmek için tıkla... Nedir
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 22 Ocak 2022 #23 kullanıcı23 dedi: Nedir Genişletmek için tıkla... Eğer Müslüman bir bireyseniz Gusül abdesti almanız gerekiyor.
kullanıcı23 dedi: Nedir Genişletmek için tıkla... Eğer Müslüman bir bireyseniz Gusül abdesti almanız gerekiyor.
GfbSieR Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #24 kullanıcı23 dedi: Nedir Genişletmek için tıkla... Hmm yani dini boyutu da denebilir ama aşırı bir şanssızlık hissedersen üzerinde annenle babana bir danış
kullanıcı23 dedi: Nedir Genişletmek için tıkla... Hmm yani dini boyutu da denebilir ama aşırı bir şanssızlık hissedersen üzerinde annenle babana bir danış
Kaan_klft Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 931 22 Ocak 2022 #25 kullanıcı23 dedi: Ben zaten doktorsunuz demedim. Sağlık konusuna ergenliğe nasıl girdiğimi öğrenebilirim diye konu açtım. Her şeyin belli başlı belirtisi olur ya. Genişletmek için tıkla... İyide zaten vücudun bu belirtileri sana gösteriyor nasıl farkedemezsin? Kamyonu devirdiğin an başlıyor diye biliyorum.
kullanıcı23 dedi: Ben zaten doktorsunuz demedim. Sağlık konusuna ergenliğe nasıl girdiğimi öğrenebilirim diye konu açtım. Her şeyin belli başlı belirtisi olur ya. Genişletmek için tıkla... İyide zaten vücudun bu belirtileri sana gösteriyor nasıl farkedemezsin? Kamyonu devirdiğin an başlıyor diye biliyorum.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 22 Ocak 2022 #26 GfbSieR dedi: Hmm yani dini boyutu da denebilir ama aşırı bir şanssızlık hissedersen üzerinde annenle babana bir danış Genişletmek için tıkla... Ne anlamda şanssızlık
GfbSieR dedi: Hmm yani dini boyutu da denebilir ama aşırı bir şanssızlık hissedersen üzerinde annenle babana bir danış Genişletmek için tıkla... Ne anlamda şanssızlık
Q QUUENYZ Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #27 Çavuşla taarruza gir, mermi atarsa girmişsindir.
GfbSieR Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #28 kullanıcı23 dedi: Ne anlamda şanssızlık Genişletmek için tıkla... Bildigin dümdüz baya saçma sapan şeyler olmaya başlayınca, hersey üst üste sarpa sarmaya baslayinca Zaten bayağı hissedeceksin rahatsız edecek seni
kullanıcı23 dedi: Ne anlamda şanssızlık Genişletmek için tıkla... Bildigin dümdüz baya saçma sapan şeyler olmaya başlayınca, hersey üst üste sarpa sarmaya baslayinca Zaten bayağı hissedeceksin rahatsız edecek seni
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ocak 2022 #29 Karşı cinsi nesne olarak görüyorsan başlamıştır.
GfbSieR Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #30 MrSecurity dedi: Karşı cinsi nesne olarak görüyorsan başlamıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla hızlı gitmiyormusunuz
MrSecurity dedi: Karşı cinsi nesne olarak görüyorsan başlamıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla hızlı gitmiyormusunuz