Ergenlik döneminde çok hızlı acıkmak

cinar71

Hectopat
Daha fazla  
Ne yersem yiyeyim 1 saat sonra yine acıkıyorum, bir türlü doymuyorum. 1 ay önce 62 kiloydum, fakat şimdi 67 kiloyum boyum 170 ne yapmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yersem yiyeyim 1 saat sonra yine acıkıyorum, bir türlü doymuyorum. 1 ay önce 62 kiloydum, fakat şimdi 67 kiloyum boyum 170 ne yapmam gerek.
Protein karbonhidrat ve lifli gıdaları yeterli şekilde yiyin sebze falan baya yardımcı olur.

Şuan boyuna göre kilon gene iyi 75 78 olsa da sorun olmaz bu kilolara kadar ben olsam yerdim. Üstüne çıkarken ise kendimi kontrol ederdim.

Yas kaç bende de aynı sorun var ailem fitnessa izin vermiyor gelismez diye

Şu an boyuna göre kilon gene iyi 75 78 olsa da sorun olmaz bu kilolara kadar ben olsam yerdim. Üstüne çıkarken ise kendimi kontrol ederdim.

Hocam biyolojik olarak normalin üstü ama topluma göre fazlasıyla kilolu.

Maydanoz
Şuan boyuna göre kilon gene iyi 75 78 olsa da sorun olmaz bu kilolara kadar ben olsam yerdim. Üstüne çıkarken ise kendimi kontrol ederdim.
hocam kilo boy orantısı 65 falan iyidir bu arkadaşa çünkü arkadaşı sedanter birey olarak varsaydığımız için yani herhangi bir spor aktivitesi olmadığından dolayı yağ kütlesi fazlalıktadır.Buda fazla kilolarda kötü görüntü oluşturur

Yas kaç bende de aynı sorun var ailem fitnessa izin vermiyor gelismez diye
Hocam aileniz salona gitmenize izin vermiyorsa bir ağırlık seti ve atlama ipi alın hem onlara geliştiğinizi gösterirsiniz hemde evde spor yapma rahatlığını kazanırsınız

sağol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…