Ergenlik sivilceleri nasıl geçer?

Allah'ım, bana sabır bahsedin diye dua etmekten başka krem veya başka bir şey varsa onları kullansam olmaz mı hocam? Karşı tarafı geçtim gerçekten rahatsız ediyorlar

Ortama bağlı olarak da değişiyor. Daha çok dediğiniz gibi cildiye iyi olabilir fakat öyle aman aman bir durum yok fakat evet var bayağı yine de.
Aman aman olup olmadığı göreceli, sen gitmeye ihtiyaç duyuyorsan git. En iyi tavsiyeleri doktordan alırsın zaten.
İlaçlar çok ağır ve bedeni sarsıyor abim 35 yaşında kullanıyor ilaçlar ağır geliyor mesela ona.
Kişiden kişiye yan etkiler gösterebiliyor, yan etki gösterdiğinde bırakmak lazım. Bu nedenle doktor gözetiminde kullanılıyor zaten, düzenli kan tahlili yapılıyor. Geçmiş olsun.

Allah'ım, bana sabır bahsedin diye dua etmekten başka krem veya başka bir şey varsa onları kullansam olmaz mı hocam? Karşı tarafı geçtim gerçekten rahatsız ediyorlar
Dua edin demiyorum hocam, size kesin çözüm olan beklemeyi öneriyorum. Evet, belirli bir miktar özgüven kırıyorlar ama ben katlandım, bu da demektir ki siz de katlanırsınız.

Her gün 1 adet kuru sarımsak yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…