2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Nisan 2021 #11 Kuru kuru dedi: Yapan azınlık kısım. Sağlık kısmından anormal olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla... Halihazırda aşağı yukarı çoğu bulûğ çağındaki birey, bir kereye mahsus dahi olsa yapmıştır. Sürprizbozan Şahsen ben zararının bilince olduğumdan ötürü hiç yapmadım.
Kuru kuru dedi: Yapan azınlık kısım. Sağlık kısmından anormal olduğunu biliyorum Genişletmek için tıkla... Halihazırda aşağı yukarı çoğu bulûğ çağındaki birey, bir kereye mahsus dahi olsa yapmıştır. Sürprizbozan Şahsen ben zararının bilince olduğumdan ötürü hiç yapmadım.
KS KS Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 7 Nisan 2021 #12 ztKK99 dedi: Eğer kurumuşsa bazen soyuyorum ama patlatmam. Genişletmek için tıkla... Ben maalesef yara yaptım oraları ve elim oraya geldiğinde rahatsız olduğum için bazı yerlerini yolduğum oldu
ztKK99 dedi: Eğer kurumuşsa bazen soyuyorum ama patlatmam. Genişletmek için tıkla... Ben maalesef yara yaptım oraları ve elim oraya geldiğinde rahatsız olduğum için bazı yerlerini yolduğum oldu
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 7 Nisan 2021 #13 Sivilcemin içinden geçtikten sonra bu konuyu görmem... Bir iki hafta iyi gidiyor birkaç gün sonra tam da yüzümü iyi yıkayamadığım yerde ayı gibi çıkıyor. Derin temizlik önemli .
Sivilcemin içinden geçtikten sonra bu konuyu görmem... Bir iki hafta iyi gidiyor birkaç gün sonra tam da yüzümü iyi yıkayamadığım yerde ayı gibi çıkıyor. Derin temizlik önemli .
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 7 Nisan 2021 #14 294144 dedi: yoksa bunu yapan azınlık kısımda (?) olup olmadığına mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu sormak istedi, yaptığı davranışın diğer insanların da yapıp yapmadığı merak etti galiba. Ve bunu yapmayan yoktur bence.
294144 dedi: yoksa bunu yapan azınlık kısımda (?) olup olmadığına mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bunu sormak istedi, yaptığı davranışın diğer insanların da yapıp yapmadığı merak etti galiba. Ve bunu yapmayan yoktur bence.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #15 Patlatmaz olaydım. Sivilceler gitti izleri kaldı.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 7 Nisan 2021 #16 Kurumuş olanları alıyorum.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 7 Nisan 2021 #17 EmrahGK dedi: Sivilcemin içinden geçtikten sonra bu konuyu görmem... Genişletmek için tıkla... Çok pis leke kalmaz umarım.
EmrahGK dedi: Sivilcemin içinden geçtikten sonra bu konuyu görmem... Genişletmek için tıkla... Çok pis leke kalmaz umarım.
KS KS Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 7 Nisan 2021 #18 elon_muskk dedi: Sanırım bunu sormak istedi, yaptığı davranışın diğer insanların da yapıp yapmadığı merak etti galiba. Ve bunu yapmayan yoktur bence. Genişletmek için tıkla... Evet tam da bu dediğiniz şey için konu açtım.
elon_muskk dedi: Sanırım bunu sormak istedi, yaptığı davranışın diğer insanların da yapıp yapmadığı merak etti galiba. Ve bunu yapmayan yoktur bence. Genişletmek için tıkla... Evet tam da bu dediğiniz şey için konu açtım.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #19 Bestty dedi: Lise 2'yim, 3 4 kere burnumda çıktı başka da yok. Olmaması güzel bir şey de, sonra toplu gelmesinler? Genişletmek için tıkla... Aynı bana olmuştu hocam. Küçükken hiç sivilcem yok diye hep konuşurdum. Birkaç yıl sonra topluca çıktılar. Adam galiba arkadaşlarını yolladı.
Bestty dedi: Lise 2'yim, 3 4 kere burnumda çıktı başka da yok. Olmaması güzel bir şey de, sonra toplu gelmesinler? Genişletmek için tıkla... Aynı bana olmuştu hocam. Küçükken hiç sivilcem yok diye hep konuşurdum. Birkaç yıl sonra topluca çıktılar. Adam galiba arkadaşlarını yolladı.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.847 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #20 Sydraaa dedi: Aynı bana olmuştu hocam. Küçükken hiç sivilcem yok diye hep konuşurdum. Birkaç yıl sonra topluca çıktılar. Adam galiba arkadaşlarını yolladı. Genişletmek için tıkla... Bence de önden yemliyor 2 3 tane. Büyük savaşa sürüklüyor.
Sydraaa dedi: Aynı bana olmuştu hocam. Küçükken hiç sivilcem yok diye hep konuşurdum. Birkaç yıl sonra topluca çıktılar. Adam galiba arkadaşlarını yolladı. Genişletmek için tıkla... Bence de önden yemliyor 2 3 tane. Büyük savaşa sürüklüyor.