16'ya girmekten kastın nedir? 16 yıldır hayatta mısın yoksa 15. yılını tamamladın da 16 mı diyorsun? Ben şu an 17 yaşındayım ve 16 dan beridir 170 boyundayım. Bekleyip görmekten başka şansımız yok; fazla takmayın. Bu arada yaşımı hayatta olduğum süre olarak belirttim.
16'ya girmekten kastın nedir? 16 yıldır hayatta mısın yoksa 15. yılını tamamladın da 16 mı diyorsun? Ben şu an 17 yaşındayım ve 16'dan beridir 170 boyundayım. Bekleyip görmekten başka şansımız yok; fazla takmayın. Bu arada yaşımı hayatta olduğum süre olarak belirttim.
Hocam doğum tarihin 4 Aralık 2009 ise sen şu anda 15 yaşındasın ve 15 yıldır hayattasın. Yaş söylerken maç dakikası gibi 23 yazdığında 24. dakikadayız gibi belirtilmez. Sizin mantığa göre annesinden yeni çıkan bebek 1 yaşında oluyor.
Hocam doğum tarihin 4 Aralık 2009 ise sen şu anda 15 yaşında yeni girdin ve 15 yıldır hayattasın. Yaş söylerken maç dakikası gibi 23 yazdığında 24. dakikadayız gibi belirtilmez. Sizin mantığa göre annesinden yeni çıkan bebek 1 yaşında oluyor.
Benimde lisenin ilk zamanları boyum çok kısaydı. 165 falandım, 1-1.5 senede 20-25 cm arası uzadım. Dizlerimde izler kaldı, boy mevzusu garip bir mevzu pek kafaya takmamak lazım. Uzarsın muhtemelen 1-2 cm de olsa.