Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #11 freakcnsl dedi: Hocam erkek arkadaşım var. Onunla konuşurken bir sürü şey geçiyor aklımdan Genişletmek için tıkla... Nefsinize sahip çıkın hocam.
freakcnsl dedi: Hocam erkek arkadaşım var. Onunla konuşurken bir sürü şey geçiyor aklımdan Genişletmek için tıkla... Nefsinize sahip çıkın hocam.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 12 Şubat 2022 #12 freakcnsl dedi: Hocam erkek arkadaşım var. Onunla konuşurken bir sürü şey geçiyor aklımdan Genişletmek için tıkla... Geçse ne olacak? Yapabilecek misin o yaşta?
freakcnsl dedi: Hocam erkek arkadaşım var. Onunla konuşurken bir sürü şey geçiyor aklımdan Genişletmek için tıkla... Geçse ne olacak? Yapabilecek misin o yaşta?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 12 Şubat 2022 #13 Umut Nas dedi: Nefsinize sahip çıkın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam erkek arkadaşım zaten ağırbaşlı. Onunla bir şey yapmam merak etmeyin Shaw Dickerson dedi: Geçse ne olacak? Yapabilecek misin o yaşta? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Laf olsun diye söyledim.
Umut Nas dedi: Nefsinize sahip çıkın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam erkek arkadaşım zaten ağırbaşlı. Onunla bir şey yapmam merak etmeyin Shaw Dickerson dedi: Geçse ne olacak? Yapabilecek misin o yaşta? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Laf olsun diye söyledim.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 12 Şubat 2022 #14 Shaw Dickerson dedi: Geçse ne olacak? Yapabilecek misin o yaşta? Genişletmek için tıkla... Zaten yapacağın maksimum 1 şey var
Shaw Dickerson dedi: Geçse ne olacak? Yapabilecek misin o yaşta? Genişletmek için tıkla... Zaten yapacağın maksimum 1 şey var
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 12 Şubat 2022 #15 freakcnsl dedi: Hocam erkek arkadaşım var. Onunla konuşurken bir sürü şey geçiyor aklımdan Genişletmek için tıkla... O yaşta düşüncesinden zarar gelmez.
freakcnsl dedi: Hocam erkek arkadaşım var. Onunla konuşurken bir sürü şey geçiyor aklımdan Genişletmek için tıkla... O yaşta düşüncesinden zarar gelmez.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 12 Şubat 2022 #16 Shaw Dickerson dedi: Zaten yapacağın maksimum 1 şey var Genişletmek için tıkla... 2 bence
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #17 freakcnsl dedi: Merhabalar. 14 yaşındayım. Sürekli istek geliyor. Neredeyse film izleyemiyorum bundan dolayı. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir şey bana da olmuştu böyle ders çalışırken falan birdenbire m*stürbasyon yapma isteği falan geliyordu zamanla geçti.
freakcnsl dedi: Merhabalar. 14 yaşındayım. Sürekli istek geliyor. Neredeyse film izleyemiyorum bundan dolayı. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir şey bana da olmuştu böyle ders çalışırken falan birdenbire m*stürbasyon yapma isteği falan geliyordu zamanla geçti.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 12 Şubat 2022 #18 ruzgaar dedi: Gayet normal bir şey bana da olmuştu böyle ders çalışırken falan birdenbire m*stürbasyon yapma isteği falan geliyordu zamanla geçti. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben de öyleyim. Derse odaklanamıyorum. Düşünmekten.
ruzgaar dedi: Gayet normal bir şey bana da olmuştu böyle ders çalışırken falan birdenbire m*stürbasyon yapma isteği falan geliyordu zamanla geçti. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben de öyleyim. Derse odaklanamıyorum. Düşünmekten.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #19 freakcnsl dedi: Evet hocam ben de öyleyim. Derse odaklanamıyorum. Düşünmekten. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmadan önce yapın belki ders çalışırken olmaz.
freakcnsl dedi: Evet hocam ben de öyleyim. Derse odaklanamıyorum. Düşünmekten. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmadan önce yapın belki ders çalışırken olmaz.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 12 Şubat 2022 #20 ruzgaar dedi: Ders çalışmadan önce yapın belki ders çalışırken olmaz. Genişletmek için tıkla... Beceremiyorum
ruzgaar dedi: Ders çalışmadan önce yapın belki ders çalışırken olmaz. Genişletmek için tıkla... Beceremiyorum