5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 1 Kasım 2023 #61 aabcc dedi: Beyler hasta mısınız kirli sepetine atın geçin, yıkanınca anlaşılmaz az bi ıslaklık görürse işemişim deyin geçin. Genişletmek için tıkla... Kokusu?
aabcc dedi: Beyler hasta mısınız kirli sepetine atın geçin, yıkanınca anlaşılmaz az bi ıslaklık görürse işemişim deyin geçin. Genişletmek için tıkla... Kokusu?
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 1 Kasım 2023 #62 Feridun abilerim yine bir konuyu hortlatmış. Konuya hakim bir üroloji doktoru olarak bari bende 1V5'li bir hikaye yazayım.
Feridun abilerim yine bir konuyu hortlatmış. Konuya hakim bir üroloji doktoru olarak bari bende 1V5'li bir hikaye yazayım.
Rhythmİnmyheart Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 412 1 Kasım 2023 #63 aabcc dedi: Hayır tabii ki de. Masturbasyon pis bir alışkanlık. Genişletmek için tıkla... Hocam önceki mesajlara baktım da o zamanlar hiç öyle düşünmüyordunuz sanırım. 564300 dedi: Kokusu? Genişletmek için tıkla... Kokusundan ziyade oradaki iz de belli oluyor bence.
aabcc dedi: Hayır tabii ki de. Masturbasyon pis bir alışkanlık. Genişletmek için tıkla... Hocam önceki mesajlara baktım da o zamanlar hiç öyle düşünmüyordunuz sanırım. 564300 dedi: Kokusu? Genişletmek için tıkla... Kokusundan ziyade oradaki iz de belli oluyor bence.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 1 Kasım 2023 #64 Rhythmİnmyheart dedi: Hocam önceki mesajlara baktım da o zamanlar hiç öyle düşünmüyordunuz sanırım. Kokusundan ziyade oradaki iz de belli oluyor bence. Genişletmek için tıkla... 3.5 yıl önceki maymunluklarım, başka bir şey değil valla.
Rhythmİnmyheart dedi: Hocam önceki mesajlara baktım da o zamanlar hiç öyle düşünmüyordunuz sanırım. Kokusundan ziyade oradaki iz de belli oluyor bence. Genişletmek için tıkla... 3.5 yıl önceki maymunluklarım, başka bir şey değil valla.
Rhythmİnmyheart Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 412 1 Kasım 2023 #65 aabcc dedi: 3.5 yıl önceki maymunluklarım, başka bir şey değil vallahi. Genişletmek için tıkla... İyi kendinizi kurtarabilmişsiniz hocam, denemeye çalışmıştım fakat bir yere kadar oldu. Sabır ve dayanma gücü gerektiriyor bence.
aabcc dedi: 3.5 yıl önceki maymunluklarım, başka bir şey değil vallahi. Genişletmek için tıkla... İyi kendinizi kurtarabilmişsiniz hocam, denemeye çalışmıştım fakat bir yere kadar oldu. Sabır ve dayanma gücü gerektiriyor bence.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Kasım 2023 #66 Rhythmİnmyheart dedi: İyi kendinizi kurtarabilmişsiniz hocam, denemeye çalışmıştım fakat bir yere kadar oldu. Sabır ve dayanma gücü gerektiriyor bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben de yapıyorum hâla arada da bunun yanlış olduğunun farkındayım.
Rhythmİnmyheart dedi: İyi kendinizi kurtarabilmişsiniz hocam, denemeye çalışmıştım fakat bir yere kadar oldu. Sabır ve dayanma gücü gerektiriyor bence. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ben de yapıyorum hâla arada da bunun yanlış olduğunun farkındayım.
WinZee Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #67 Abdullah_AKD dedi: Gerçek mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Prostat kanseri diye bir şey var ama mast ile alakası var mı bilmiyorum. Fakat hem yüksek hem düşük testesteron insana psikolojik + fiziksel birtakım hasarlar verebilir.
Abdullah_AKD dedi: Gerçek mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Prostat kanseri diye bir şey var ama mast ile alakası var mı bilmiyorum. Fakat hem yüksek hem düşük testesteron insana psikolojik + fiziksel birtakım hasarlar verebilir.