Ergenlikte çirkin hissetmek

19ygz80

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Ergenlikteyim ve çirkin buluyorum kendimi. Aynada bir tık iyi ama arka kamerada çok farklı oluyor. İster istemez öz güvenim düştü. Ergenlikten çıkınca yüz kendini toparlıyor, oturuyor diye duydum. Umarım öyle olur. Ergenlikte çirkin hisseden oldu mu ve nasıl tavsiye verirsiniz bana? Yaşım 16 bu arada.

Aleykümselam hocam öncelikle bu durumu hiç kafanıza takmanıza gerek yok bu bir doğal süreçtir milletin tiple işi kalmadı artık herkes parada siz kendinizi rahat hissetmek için düzenli olarak bol bol su için mutlu olmaya çalışın bu şartlara rağmen stresi azaltmaya çalışın psikolojik olarak etkilenmemek için bazı arkadaş grupları çok kibirli olduğu için diğer insanları tipleri yüzünden zorbalıyor onlardan uzak durun büyümeleri gerekiyor daha küçükler çünkü. Yüz şekli sima dediğimiz olay 20 yaşından sonra stabil hale geliyor gelişimi neredeyse tamamlanıyor diyebiliriz.

Haklı pek kafana takacak bir şey yok tip ne olacak kızmı kız bakar sen rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…