Rainxyy Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Soruyu başlığa yazdım genelde ergenlikten sonra boy uzatma tekniği olarak söylerler. Eğer ergenlik çağında yaparsak herhangi bir soruna yol açar mı?
Soruyu başlığa yazdım genelde ergenlikten sonra boy uzatma tekniği olarak söylerler. Eğer ergenlik çağında yaparsak herhangi bir soruna yol açar mı?
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 Rainxyy dedi: Soruyu başlığa yazdım genelde ergenlikten sonra boy uzatma tekniği olarak söylerler. Eğer ergenlik çağında yaparsak herhangi bir soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır boyunuzu olumlu veya olumsuz etkileyemez dayanağı olmayan bir metotdur boy uzaması büyüme plakları ilen sağlanır.
Rainxyy dedi: Soruyu başlığa yazdım genelde ergenlikten sonra boy uzatma tekniği olarak söylerler. Eğer ergenlik çağında yaparsak herhangi bir soruna yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır boyunuzu olumlu veya olumsuz etkileyemez dayanağı olmayan bir metotdur boy uzaması büyüme plakları ilen sağlanır.