Ergenlikte yüz ne zaman oturur?

Troll Face

Hectopat
Ergenlikten önce burnum gayet düzgündü ama şimdi kemer çıktı ve büyüdü. Bundan şikayetçi değilim, eski burnum beni çok çocukça gösteriyordu. Ama merek ettiğim bir şey var. Önceleri yandan bakınca çenem ve alnım gerideydi ve burnum bayağı komik görünüyordu şimdi çenem biraz kemikli bir yapıya kavuştu ve öne çıktı ve bu burnumun daha düzgün gözükmesinin sağladı. Ancak bu sefer göz ve alnım çok geride kaldı. Acaba alın ve göz kemiklerim ilerleyen zamanlarda biraz öne çıkar mı? İnternette baktığımda yaşla birlikte oturur diyorlar ama merak ettim. Sizce ergenlikten sonra oturur mu? Yaş 15.

İyi sosyaller

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkutmak istemem ama belki de ilerde daha kötü olabilirsiniz. Yani ilerde yüzünüz oturur diye güzel olacak diye bir şey yok. Kimisi kendine bakarak evrim geçiriyor kimisi çocukken çok tatlı biri ama ilerde biraz daha irileşip veya sıskalaşıp daha kötü bir hal alabiliyor.

Bilemeyiz. Genel olarak dayıma benziyorum. Büyük ihtimalle onun gibi olurum. Onunda ergenlikte ki hali aynı benim gibiymiş. Kuzenlerle öyle. Bizim sülalede bir sorun var ya her şey sonradan oluyor

Bilemeyiz. Genel olarak dayıma benziyorum. Büyük ihtimalle onun gibi olurum. Onunda ergenlikte ki hali aynı benim gibiymiş. Kuzenlerle öyle. Bizim sülalede bir sorun var ya her şey sonradan oluyor
Bilemezsin tabi yine dayına benzeyebilirsin ama çene alın gibi yerler yine kendine has şeyler olur. Takma kafaya zamanla her şey güzel olacaktır.

Hocam benim de aksine küçükken çenem normaldi şimdi yüzüme oranla geride duruyor. Umarım ileride düzelir bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…