Rehber Ergo mining nasıl yapılır?

Hocam öncelikle merhaba, konu için teşekkür ettiğimi belirtmek isterim ancak bir kaç sorum var.

Dediğinizi eksiksiz yaptım, mining'e başladım ancak bilgisayardan aşırı bir ses gelmeye başladı, yani kulaklığım takılı olmasına rağmen bile duyuyorum, bu çok fazla, Acaba bu normal mi?

İkinci soruma geçiyorum, Radeon RX 570 8GB Ekran kartına sahibim, 47.15 Mh/s az değil mi?

Son bir soru daha soracağım, rahatsız ettiğimiz farkındayım kusura bakmayın.

Ne kadar kazandığımızı gördüğümüz siteye giriş yaptım, işçiler kısmında böyle gözüküyor, herhalde sorunsuz bir şekilde işliyor öyle değil mi?

your_worker_name
35.33 MH/s14.13 MH/s14.13 MH/s14.13 MH/s2 dakika önce50020000000000

Evet sorunsuz kazım yapiyorsunuz ilk başlarda ortalama MH/s kar düşük oluyor. Eğer kartınız overlock lu değilse normal bir de daha fazla kazım gücü almak için mod atmanız lazım. Kart çok fazla ses yapıyor demişsiniz fanlar yüzde kaçta?

Merhaba, Software ayarlarından kart yüksek sıcaklığa ulaştığında fanları tam kapasitede çalışacak ayar yapmıştım, sanırsam ondan kaynaklanıyor, şimdi manuel'e getirdim, düzeldi sayılır.

Tekrardan konu için teşekkür ederim, ayrıyetten kazdıktan sonra nasıl çekebiliriz, borsamızda falan gözükme durumu vesayre gibisinden bir konu daha oluşturmanız forum açısından yararlı olabilir.

39 MH/S görünmekte ancak cüzdan adresinde 7-14 arasında. Tam değer için ne kadar süre geçmeli ? R9 380 4 GB kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…