K kubilay0651 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #1 Merhaba, genellikle kod yazacağım için ince tuşlu, ergonomik, ucuz bir bluetooth klavye almak istiyorum. Logitech K360 Kablosuz Klavye 920-003084: Amazon.com.tr Bunu almayı düşünüyorum. Aynı fiyat aralığında daha güzel önerileriniz var ise, belirtirseniz sevinirim.
Merhaba, genellikle kod yazacağım için ince tuşlu, ergonomik, ucuz bir bluetooth klavye almak istiyorum. Logitech K360 Kablosuz Klavye 920-003084: Amazon.com.tr Bunu almayı düşünüyorum. Aynı fiyat aralığında daha güzel önerileriniz var ise, belirtirseniz sevinirim.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #2 Seçtiğiniz ürün gerçekten iyi, koşullarınızı yerie getirecektir. Ek olarak; Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Seçtiğiniz ürün gerçekten iyi, koşullarınızı yerie getirecektir. Ek olarak; Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
istanblue34 Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #3 Ucuzdan kastınız ne kadar? Bir fiyat aralığınız var mı? Edit: Linki sonradan gördüm. Son düzenleme: 14 Nisan 2019
S Slmgdk34 Decapat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 91 14 Nisan 2019 #4 Microsoft kullanıyorum. Biraz pahalıdır ama, yıllarca götürür.
aquaporcy Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 665 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 14 Nisan 2019 #5 kubilay0651 dedi: Merhaba, genellikle kod yazacağım için ince tuşlu, ergonomik, ucuz bir bluetooth klavye almak istiyorum. Logitech K360 Kablosuz Klavye 920-003084: Amazon.com.tr Bunu almayı düşünüyorum. Aynı fiyat aralığında daha güzel önerileriniz var ise, belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Araştırmıştım birkaç hafta önce bu klavye gayet güzelmiş ancak Bluetooth değil bu klavye.
kubilay0651 dedi: Merhaba, genellikle kod yazacağım için ince tuşlu, ergonomik, ucuz bir bluetooth klavye almak istiyorum. Logitech K360 Kablosuz Klavye 920-003084: Amazon.com.tr Bunu almayı düşünüyorum. Aynı fiyat aralığında daha güzel önerileriniz var ise, belirtirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Araştırmıştım birkaç hafta önce bu klavye gayet güzelmiş ancak Bluetooth değil bu klavye.
K kubilay0651 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2019 #6 aquaporcy dedi: Araştırmıştım birkaç hafta önce bu klavye gayet güzelmiş ancak Bluetooth değil bu klavye. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama aynı fiyata bulduğunuz var mı diye merak ettim Kaleo dedi: Seçtiğiniz ürün gerçekten iyi, koşullarınızı yerie getirecektir. Ek olarak; Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için
aquaporcy dedi: Araştırmıştım birkaç hafta önce bu klavye gayet güzelmiş ancak Bluetooth değil bu klavye. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama aynı fiyata bulduğunuz var mı diye merak ettim Kaleo dedi: Seçtiğiniz ürün gerçekten iyi, koşullarınızı yerie getirecektir. Ek olarak; Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilginiz için