Ergonomik koltuk önerisi

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Öncelikle merhaba.

Bilgisayar programcılığı okuduğum için artık bilgisayar başında eskisinden daha fazla zaman geçiriyorum ve artık normalde kullandığım sandalye beni rahatsız etmeye başladı. Çok uzun süre PC başında oturduğumda gerçekten sırtımda ve belimde çok rahatsız edici olmasa da ağrılar oluyor. Hatta şu an bu yazıyı yazarken bile o ağrıyı gene yaşamaya başladım. Bana ergonomik bir koltuk önerebilir misiniz?

Koltuk yeter ki gerçekten rahat ve ergonomik olsun, uzun saatler PC başında otursam bile rahat edeyim. Oyuncu koltuğu vs olması fark etmez.

Fiyat olarak şu anda elimde para olmadığı için bütçe belirtemiyorum ama F/P tercihim diyeyim.

Kendim de yaklaşık 2 yıldır sorunsuz bir şekilde Zio Gaming’i kullanıyorum. Tavsiye ederim.
1-) Dostum kilon kaç ve boyun kaç?
2-)Hangi modelini kullanıyorsun?
3-)Zio Marka, Türk markası diye biliyorum doğru mu?
4-) 2 sene sonunda neler oldu koltuğa? Örneğin deri ise derisi yırtıldı mı yıpranması normaldir ancak ne derece yıprandı?
5-) Bende MSI ch120 var çok memnunum ancak farklı bir şehire geçince orada fiyat performans koltuk almayı düşünüyorum. Zio'yu tavsiye eder misin? Ben MSI koltukta 12 saat de otursam ne sırt ne kalça ağrısı yapıyor. Aşırı kaliteli.
Zio koltukta uzun süre oturumlarda kalçan ağrıyor mu? Mesela çöp malzemeli orta malzemeli koltuklarda belirli bir saatten sonra sanki kalçan ile bir betonda oturmuşsun hissi veriyor ve ağrı yapıyor. Zio markasında bunu yaşadın mı?
Ayrıca ben hawk chair videoları izledim çocuk çok iyi falan demiş ancak 2 sene sonunda koltuk bitmiş kolları kırılmış bel desteği ayarı gitmiş vs bu koltukta bunlar oldu mu?

Dostum bu hawklarda v4 v6 fiyatları değişiyor son çıkan v6 ama daha ucuz yanlış mı biliyorum? Bir de arkadaşa bir soru sordum rica edersem aynı soruyu hawk için cevaplar mısın? Rica ediyorum:)

4-) 2 sene sonunda neler oldu koltuğa? Örneğin deri ise derisi yırtıldı mı yıpranması normaldir ancak ne derece yıprandı?
5-) Bende MSI ch120 var çok memnunum ancak farklı bir şehire geçince orada fiyat performans koltuk almayı düşünüyorum. Zio'yu tavsiye eder misin? Ben MSI koltukta 12 saat de otursam ne sırt ne kalça ağrısı yapıyor. Aşırı kaliteli.
Zio koltukta uzun süre oturumlarda kalçan ağrıyor mu? Mesela çöp malzemeli orta malzemeli koltuklarda belirli bir saatten sonra sanki kalçan ile bir betonda oturmuşsun hissi veriyor ve ağrı yapıyor. Zio markasında bunu yaşadın mı?
Ayrıca ben hawk chair videoları izledim çocuk çok iyi falan demiş ancak 2 sene sonunda koltuk bitmiş kolları kırılmış bel desteği ayarı gitmiş vs bu koltukta bunlar oldu mu?

Dostum bu hawklarda v4 v6 fiyatları değişiyor son çıkan v6 ama daha ucuz yanlış mı biliyorum? Bir de arkadaşa bir soru sordum rica edersem aynı soruyu hawk için cevaplar mısın? Rica ediyorum:)
Ben kullanmıyorum hocam çok öneriliyor diye önerdim.

Fiyat aynı hocam renkleri farklı sadece bu modellerin her şeyi aynı.

IKEA Markus veya IKEA Jarvfjallet önerebilirim. Ama tabiki de denemeden almayın. Herkesin ergonomi anlayışı başka. Ben Markus'u kullanıyorum öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı