Ergonomik ofis koltuğu önerisi

Burak C

Kilopat
Merhaba, bilgisayarın başında saatlerce oturan biri olarak yeni bir sandalye alacağım. Kumaş olan, sırt ve bel ağrıları yapmayacak ergonomik bir ofis sandalyesi almayı düşünüyorum. Ofis sandalyesi şart değil oyuncu koltuğu da olabilir ama rahat olması önemli.

Aklımda IKEA'nın popüler Markus modeli var, garanti konusuda çok cazip ve rakip olarak XDrive'ın Tarsus modeli var. Markus fiyat olarak Tarsus'un neredeyse 2 katı olduğu için Tarsus daha iyi gibi geldi ama Tarsus'un süngeri çok sert deniyor ve montaj kurulumda bazı sıkıntılar oluyormuş sanırım.

Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sandalyeye göz atabilirsin.

Tavsiye için teşekkürler ama koltuğun fiyat araştırmasını yaptığımda ( Videodaki koltuk Bürosit Banzai 2 Yönetici Koltuğu ) 25 - 30 bin tl arası olduğunu gördüm. Çıkabileceğim maksimum fiyat Ikea Markus fiyatı olacaktır 12.500 TL civarı.

Tavsiye için teşekkürler ama koltuğun fiyat araştırmasını yaptığımda ( Videodaki koltuk Bürosit Banzai 2 Yönetici Koltuğu ) 25 - 30 bin tl arası olduğunu gördüm. Çıkabileceğim maksimum fiyat Ikea Markus fiyatı olacaktır 12.500 TL civarı.
Bu arada söylemeyi unuttum İkea'da Markus'u denemiştim. Fena koltuk değil. Bence deneyip alın, en iyisi.

Bu arada söylemeyi unuttum İkea'da Markus'u denemiştim. Fena koltuk değil. Bence deneyip alın, en iyisi.
Kesinlikle çok sağlam ve ergonomik hissiyatı veriyor bende deneyimledim koltuğu ayrıca Ikea güvencesi de onu almaya itiyor beni ancak son seçeneğim olacak çünkü yarı fiyatına Tarsus, Seduna Thunder Pro, Hawk Fab v5 , xDrive 15'li plus gibi koltuklar var fakat bunları deneyimlemedim.

Kesinlikle çok sağlam ve ergonomik hissiyatı veriyor bende deneyimledim koltuğu ayrıca Ikea güvencesi de onu almaya itiyor beni ancak son seçeneğim olacak çünkü yarı fiyatına Tarsus, Seduna Thunder Pro, Hawk Fab v5 , xDrive 15'li plus gibi koltuklar var fakat bunları deneyimlemedim.
Hawk Fab serisini kullanıyorum bende gri olan ama FAB V kaç onu tam hatırlayamadım şimdi.

Benim şahsen sırtımın üst kısmını çok ağrıtıyor kişiden kişiye de değişir. Geçenlerde kullanan arkadaşımın da altındaki yer kırıldığı için kaynak yapmak zorunda kaldı. Bende kırıldığı için bir kez servise gönderdim sorunsuz parça göndermişlerdi. Kötülemek gibi olmasın.

xDrive koltukları da gözüme güzel geliyor çoğu yayıncıda görüyorum aslında. Bakmaktan zarar gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı