Ergonomik ürün önerisi

Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Selamlar!
Teknoloji tasarım dersi ergonomik ürün tasarlıyoruz fakat ben 2 haftadır düşünüyorum bulamadığım için de hocadan ikide bir azar yemekteyim, en son çare buraya geldim. Bana ergonomik ürün tavsiyesi verebilir misiniz?

Normalde kendime özgü bir şey olması gerekti fakat işte bulamadım 2 haftadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech ergo serisi:

Modelleri k860 ve MX Vertical.
İkisinin de ilginç ve ergonomik tasarımları var, öğretmenin bilmiyorsa böyle ürünlerin olduğunu kurtarır seni diye düşünüyorum.
İkisinin de olayı saatlerce bilgisayar başında iken el ve bilekleri daha sağlıklı bir pozisyona koyup ağrıyı engellemesi. İncelemelerini izlersen daha çok bilgi edinebilirsin.

Gerçekten çok iyiler fakat bunun çizimi nasıl olacak acaba onun aşamasını merak etmekteyim.
Çizim örneği var ise atabilir misiniz?

Gerçekten çok iyiler fakat bunun çizimi nasıl olacak acaba onun aşamasını merak etmekteyim.
Çizim örneği var ise atabilir misiniz?
Çizim örneği yok. 3D modelini buldum işine yararsa.
Farklı açılardan çizersen olur diye düşünüyorum. Tabii çizim yeteneğin berbat ise bilemiyorum.

Şu şekilde çizebilirsin misal.

Bir de elin kavradığı bir şekilde çizersin.

Bir de arkadan foto bul çiz, tamam.

Cidden çok teşekkürler hocam, beni büyük bir yükten kurtardınız yoksa 25 puan boşa gidecekti cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…