Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 17 Eylül 2023 #1 Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz? (Doğu Anadolu'da yaşıyorum.)
Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz? (Doğu Anadolu'da yaşıyorum.)
Semih_D Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 449 Çözümler 1 17 Eylül 2023 #2 Okula ya da işe gidiyorsan gitme bir bildiğin doktor vs. varsa ara ve anlat ya da özel doktor çağırabilirsin her şey olabilir riske almayalım.
Okula ya da işe gidiyorsan gitme bir bildiğin doktor vs. varsa ara ve anlat ya da özel doktor çağırabilirsin her şey olabilir riske almayalım.
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 17 Eylül 2023 #3 Semih_D dedi: Okula ya da işe gidiyorsan gitme bir bildiğin doktor vs. varsa ara ve anlat ya da özel doktor çağırabilirsin her şey olabilir riske almayalım. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim, yapabilirsem test yaptıracağım. Bunun testi COVID ile aynı mıdır? Acaba bulunduğum yerdeki hastaneler test yapar mı?
Semih_D dedi: Okula ya da işe gidiyorsan gitme bir bildiğin doktor vs. varsa ara ve anlat ya da özel doktor çağırabilirsin her şey olabilir riske almayalım. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim, yapabilirsem test yaptıracağım. Bunun testi COVID ile aynı mıdır? Acaba bulunduğum yerdeki hastaneler test yapar mı?