oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 28 Şubat 2020 #1 Yalan habere, yanlış bilgiye, algıya karşı bir önlem almak lazım ama çok uzatmadan. Şu an kontrollü bir şekilde erişim engeli kalkması gerektiğini düşünüyorum. Bir süre sonra bu da ters tepebilir, halk endişeleniyor.
Yalan habere, yanlış bilgiye, algıya karşı bir önlem almak lazım ama çok uzatmadan. Şu an kontrollü bir şekilde erişim engeli kalkması gerektiğini düşünüyorum. Bir süre sonra bu da ters tepebilir, halk endişeleniyor.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Şubat 2020 #2 Erişim engeline rağmen vpn olmadan rahatça telefondan bütün platformlara girebiliyorum ben. Tek sağlamda olan ben miyim bu konuda ?
Erişim engeline rağmen vpn olmadan rahatça telefondan bütün platformlara girebiliyorum ben. Tek sağlamda olan ben miyim bu konuda ?
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #3 Ben VPN kullanıyorum. Bencede sıktı artık.