Steam Erişim engeli getirirler mi?

Biliyorsunuz ki önce wattpad, daha sonra Instagram ve son olarak Roblox ülkemizde yasaklandı. Steam'de de bu yasaklama yoluna gidilebilir mi yani teknolojik olarak bunu yasaklayabilirler mi ve yasaklamak isterler mi sizce?

Vallahi bana sorarsan olasılığı düşük ama var. H##### ve #### oyunlar olduğundan dolayı olasılık %26 gibi bir şeydir.

Bir devlet büyüğü çocuğunu Cyberpunk 2077 oynarken görürse erişim engeli getirebilirler.

Vallahi bana sorarsan olasılığı düşük ama var. H##### ve #### oyunlar olduğundan dolayı olasılık %26 gibi bir şeydir.
O seçenek kapalı geliyor, normal kullanıcı görmüyor onu ve insanlar leylekle gelmiyor. Haksız mıyım? İsteyen istediğini oynayabilmeli.

Ve hatta Steam'da aile görünümü açıp erişim engeli de getirilebiliyor mağazaya vesaire, sadece oyun indiriliyor. Ebeveynler böyle bir şey de yapabilir, herkes çocuğuna sahip çıksın artık. Baydı bu durum.

Kodu girmeden hiçbir şeye erişemiyor hesap bu aile görünümü açılırsa, sadece mevcut oyunları indirebiliyor.

Ayrıca oyun satılan bir yer olan Steam'a erişim engeli gelip gelmeyeceğinin konusu olması bile o kadar absürt bir şey ki, ne diyeyim ben yani.

Son düzenleme:

Doğru aslında. Ama konuştuğumuz BTK. Ne yapacakları bilinmez.

Yakında akıllı bilgisayar, telefon satışı yasaklanmasını bile beklerim şaşırılacak bir şey yok belki internet bağlantısınıda komple kapatırlar.

Kapatmışlardı böyle birkaç gün önce.

Gelir bence.

O bomboş dediğin yerden gelen verginin haddi hesabı yoktu ama devlet onu kapatarak kaç milyon TL zarar etti en son mecburen açmak zorunda kaldı. Steam zevk işi oraya dokunmak için Discord gibi bir olay yaşaması gerek oda imkansıza yakın ( ama imkansız değil). Steam kolayca kapatılabilecekleri bir platform değil şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…