sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.870 Çözümler 20 7 Ağustos 2024 #11 Steam'e dokunamazlar dostum.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 7 Ağustos 2024 #12 Kaiselk dedi: Galiba Steam'in filtreleri vardı hocam. Bu filtreler biraz daha kabul edilebilir kılar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler sahte doğum günü giriyor ama.
Kaiselk dedi: Galiba Steam'in filtreleri vardı hocam. Bu filtreler biraz daha kabul edilebilir kılar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler sahte doğum günü giriyor ama.
Y Yvaina Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #13 Aman hocam demeyin öyle şeyler indireceksiniz kalbimize.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.807 Çözümler 26 Yer Muğla 7 Ağustos 2024 #14 Yakında akıllı bilgisayar, telefon satışı yasaklanmasını bile beklerim şaşırılacak bir şey yok belki internet bağlantısınıda komple kapatırlar.
Yakında akıllı bilgisayar, telefon satışı yasaklanmasını bile beklerim şaşırılacak bir şey yok belki internet bağlantısınıda komple kapatırlar.
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #16 Gorkem461 dedi: Bu ülkede her şey olur dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öyle de yazın tadını çıkarsak bari insanın içinde hep bir ukde boğazında hep bir düğüm mü kalacak ya?
Gorkem461 dedi: Bu ülkede her şey olur dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öyle de yazın tadını çıkarsak bari insanın içinde hep bir ukde boğazında hep bir düğüm mü kalacak ya?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.829 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 7 Ağustos 2024 #17 Yasaklanırsa tek çare bu mu?
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.719 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2024 #18 QuasarWhisper dedi: Şaşırmam. Umurumda da değil. Alıştım ben artık hardcore yaşamaya biraz. Umarım vize almak aşırı zor olmaz da şu ülkeden defolup gidebilsem. Genişletmek için tıkla... Vize almaya da erişim engeli kapıdaymış bi bakmışız kaçış planları iptal
QuasarWhisper dedi: Şaşırmam. Umurumda da değil. Alıştım ben artık hardcore yaşamaya biraz. Umarım vize almak aşırı zor olmaz da şu ülkeden defolup gidebilsem. Genişletmek için tıkla... Vize almaya da erişim engeli kapıdaymış bi bakmışız kaçış planları iptal
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 7 Ağustos 2024 #19 Ülke Kuzey Kore olacak hatta adımız Kuzey Suriye olabilir.
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #20 Kaiselk dedi: Biliyorsunuz ki önce wattpad, daha sonra Instagram ve son olarak Roblox ülkemizde yasaklandı. Steam'de de bu yasaklama yoluna gidilebilir mi yani teknolojik olarak bunu yasaklayabilirler mi ve yasaklamak isterler mi sizce? Genişletmek için tıkla... Lan robloxadamı yasak geldi? Bende 2 saattir niye giremiyorum dedim
Kaiselk dedi: Biliyorsunuz ki önce wattpad, daha sonra Instagram ve son olarak Roblox ülkemizde yasaklandı. Steam'de de bu yasaklama yoluna gidilebilir mi yani teknolojik olarak bunu yasaklayabilirler mi ve yasaklamak isterler mi sizce? Genişletmek için tıkla... Lan robloxadamı yasak geldi? Bende 2 saattir niye giremiyorum dedim