Steam Erişim engeli getirirler mi?

Instagram açılır diğerlerini bilmem kötü platforma da yasak gelir ben yayın platformlarınında yasaklanacağını düşünüyorum.

Bu ülkede Wikipedia yasaklandı Steam ne ki.

Kapatırlarsa hiç şaşırmam, ancak Instagram'dan daha fazla etkilenirim.

Hocam umarım gidip hayatınızı düzeninizi kurarsınız iyi bir yerde ama. Sanırım yurt dışında da belli başlı yerler dışında çok sıkıntı yaşanıyor özellikle ekonomik anlamda.

Ben sütten çıkmış ak kaşık demedim zaten. Ama bir ay çalışıp 2 tane PlayStation 5 veya taksitle iPhone 15 Pro Max, en azından buraya göre rahat şekilde yaşayabileceksem bir dakika durmam. Bunu demekle ne kadar atamı hüsrana uğrattığımı biliyorum ama, gerçekten, ben bir kere geleceğim hayatımda bu şekilde geçirmek istemiyorum.

Doğru diyorsun da atlanabilecek sınır sadece bizim ülkeye mahsus diğer ülkelerin sınırları bizimkinden iyi haldedir kesin :/

Kuzey Kore'ye gidecek halimiz yok, hallederiz bir şekilde.

Bu saatten sonra hiçbir engel beni şaşırtmaz. Bir bakarsın kapatırlar.
Ya hocam o zaman Play Store da kapanır, YouTube da kapanır. Dezenformasyonla mücadele yöntemi bu mu yani? Felsefeleri "yok etmek" mi bu adamların? O zaman toptan hiçbir karar almadan tüm köpekleri itlaf etselerdi aynı politika gereğince.

Umarım direkt komple bütün interneti keserlerde millet artık sokağa çıkması gerektiğini anlar. Şu sansürün yarısı 10 sene önce olsaydı direkt ikinci geziyi başlatırlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…