Steam Erişim engeli getirirler mi?

Steam bayağı iyi bir vergi veriyor şu an. Öyle bir topa gireceklerini düşünmüyorum.
günlük 2 Milyar TL (2.000.000.000) Vergiyi gözden çıkartıp instagram kapattılar. Kapatıldığı için tatil beldelerine giden turistlerde gitmemeye başladı turizm de giderek batıyor şuan steam in vergisine mi kaldı acaba sadece

2 milyar TL paraya bak ya o zaman Steam kapatırlar hocam Epic Games kapatırlar.

Umurlarında değil vergi.

Şu paraya yazık edeceklerini düşünmemek istiyorum.

Dostum Instagram'i kapamalarinin sebebi farkli. Steam'de ayni sebebi bulamaz. Steam'in boyle kisitlamalari yok cunku.

Dostum Instagram'i kapamalarinin sebebi farkli. Steam'de ayni sebebi bulamaz. Steam'in boyle kisitlamalari yok cunku.
Haniye'ye dair bazı taziye mesajlarına kısıtlama getirmeleri değil miydi sebep (Görünen sebep.)

Ben 5-6 bin TL'ye yakın para yatırdım Steam bir de CS2'ye üzülürüm gerçekten.
Instagram'dan korkmamışlar. Yukarıda yazılanların özeti olarak herhalde artık hiçbir şeyden korkmayacaklarını söyleyebiliriz.

Instagram'dan korkmamışlar. Yukarıda yazılanların özeti olarak herhalde artık hiçbir şeyden korkmayacaklarını söyleyebiliriz.

2 milyar vergiyede kapatmışsalar Steam veya Epic Games hayli hayli kapatırlar bir de +18 oyunlar yüzünden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…