Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 25 Ekim 2024 #1 Papara sanal kart, hayalet kart ve fiziksel kart ile teker teker denedim fakat olmadı, bunu nasıl çözebilirim?
Papara sanal kart, hayalet kart ve fiziksel kart ile teker teker denedim fakat olmadı, bunu nasıl çözebilirim?
korone Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ekim 2024 #2 Tüm kartları tek tek denememe rağmen bende alamadım çözüm arıyorum.
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 407 Çözümler 5 29 Ekim 2024 #3 korone dedi: Tüm kartları tek tek denememe rağmen bende alamadım çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Başkasının hediye olarak vermesi dışında bir çözüm yok gibi. Uğraştığımız ve düştüğümüz şu duruma gülüyorum.
korone dedi: Tüm kartları tek tek denememe rağmen bende alamadım çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Başkasının hediye olarak vermesi dışında bir çözüm yok gibi. Uğraştığımız ve düştüğümüz şu duruma gülüyorum.
korone Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ekim 2024 #4 Mekzo dedi: Başkasının hediye olarak vermesi dışında bir çözüm yok gibi. Uğraştığımız ve düştüğümüz şu duruma gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Banka kartlarını deneyince sanırım alınıyormuş fatura günü geldiğinde deneyeceğim.
Mekzo dedi: Başkasının hediye olarak vermesi dışında bir çözüm yok gibi. Uğraştığımız ve düştüğümüz şu duruma gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Banka kartlarını deneyince sanırım alınıyormuş fatura günü geldiğinde deneyeceğim.
Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 30 Ekim 2024 #5 4 türlü banka/kredi kartı ile denedim olmuyor...
Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 407 Çözümler 5 31 Ekim 2024 #6 korone dedi: Banka kartlarını deneyince sanırım alınıyormuş fatura günü geldiğinde deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum artık benim hiçbir şekilde kabul etmedi.
korone dedi: Banka kartlarını deneyince sanırım alınıyormuş fatura günü geldiğinde deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum artık benim hiçbir şekilde kabul etmedi.