P Panter1_pm Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Merhaba, Discord'a erişim engeli geldiğinden beri Nitro satın alamıyorum. Acaba nasıl alınacağını bilen var mı?
Merhaba, Discord'a erişim engeli geldiğinden beri Nitro satın alamıyorum. Acaba nasıl alınacağını bilen var mı?
Çözüm aykutsert 14 Ekim 2024 Panter1_pm dedi: papara Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi?
Panter1_pm dedi: papara Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi?
aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 438 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Hata falan mı alıyorsun? Ekran görüntüsü paylaşır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS P Panter1_pm Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 Doğrulamayı yapıyorum sürekli bu hatayı veriyor. Dosya Ekleri 44454546.PNG 81,8 KB · Görüntüleme: 3.203 Artı -1 Eksi
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 904 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ekim 2024 #4 Panter1_pm dedi: Doğrulamayı yapıyorum sürekli bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kartı kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Panter1_pm dedi: Doğrulamayı yapıyorum sürekli bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kartı kullanıyorsunuz.
KS KS P Panter1_pm Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #5 papara Artı 0 Eksi
aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 438 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #6 Panter1_pm dedi: papara Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
Panter1_pm dedi: papara Genişletmek için tıkla... Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi?
KS KS P Panter1_pm Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #7 aykutsert dedi: Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve oldu teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
aykutsert dedi: Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve oldu teşekkür ederim.
aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 438 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #8 Panter1_pm dedi: Denedim ve oldu teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #9 aykutsert dedi: Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi? Genişletmek için tıkla... Bende aynı problemi yaşıyorum. Başka bir çözümü var mı acaba ya da hayalet kart yerine sanal kart açıp ödeme yöntemi olarak eklesem işe yarar mı? Artı 0 Eksi
aykutsert dedi: Papara uygulamasından hayalet kart oluşturup, hayalet karta 105₺ tanımlayıp dener misin bi? Genişletmek için tıkla... Bende aynı problemi yaşıyorum. Başka bir çözümü var mı acaba ya da hayalet kart yerine sanal kart açıp ödeme yöntemi olarak eklesem işe yarar mı?
aykutsert Kilopat Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 438 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #10 valerion dedi: Bende aynı problemi yaşıyorum. Başka bir çözümü var mı acaba ya da hayalet kart yerine sanal kart açıp ödeme yöntemi olarak eklesem işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Normal banka kartı kullanıyorsan bankanın uygulamasından sanal kart oluşturup deneyebilirsin, büyük ihtimalle ödeme gerçekleşecektir. Artı 0 Eksi
valerion dedi: Bende aynı problemi yaşıyorum. Başka bir çözümü var mı acaba ya da hayalet kart yerine sanal kart açıp ödeme yöntemi olarak eklesem işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Normal banka kartı kullanıyorsan bankanın uygulamasından sanal kart oluşturup deneyebilirsin, büyük ihtimalle ödeme gerçekleşecektir.