walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Merhaba yanlışlıkla kendi hesabımı sildim ve yeni guest hesabı ekledim ama eski dosyalarıma ulaşamıyorum. Bir türlü izin vermiyor, admin yetkisi almak istesem bile izin vermiyor. Nasıl bu klasöre girebilirim?
Merhaba yanlışlıkla kendi hesabımı sildim ve yeni guest hesabı ekledim ama eski dosyalarıma ulaşamıyorum. Bir türlü izin vermiyor, admin yetkisi almak istesem bile izin vermiyor. Nasıl bu klasöre girebilirim?
603734 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 80 Çözümler 3 9 Temmuz 2024 #2 Yönetici hesaptan girmeyi deneyin
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Cmd'yi yönetici olarak calistirip bu kodu dener misin? Kullanici adina hesap adini yazacaksin. Kod:Panoya kopyala net localgroup administrators kullaniciadı /add
Cmd'yi yönetici olarak calistirip bu kodu dener misin? Kullanici adina hesap adini yazacaksin. Kod:Panoya kopyala net localgroup administrators kullaniciadı /add
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 ProfTech dedi: CMD'yi yönetici olarak calistirip bu kodu dener misin? Kullanici adina hesap adini yazacaksin. Kod:Panoya kopyala net localgroup administrators kullaniciadı /add Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adım user.
ProfTech dedi: CMD'yi yönetici olarak calistirip bu kodu dener misin? Kullanici adina hesap adini yazacaksin. Kod:Panoya kopyala net localgroup administrators kullaniciadı /add Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adım user.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 walter wick dedi: Kullanıcı adım user. Eki Görüntüle 2246583 Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi YeniParola /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add Ayrica klasore sag tik yapip ozellikelre gittiginde izinleri degistirme secenegi var mi?
walter wick dedi: Kullanıcı adım user. Eki Görüntüle 2246583 Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi YeniParola /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add Ayrica klasore sag tik yapip ozellikelre gittiginde izinleri degistirme secenegi var mi?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #6 ProfTech dedi: Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi YeniParola /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add Ayrica klasore sag tik yapip ozellikelre gittiginde izinleri degistirme secenegi var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Hocam live boot ile Ubuntu'dan buradaki dosyaları alabilir miyim?
ProfTech dedi: Kod:Panoya kopyala net user YeniKullaniciAdi YeniParola /add net localgroup administrators YeniKullaniciAdi /add Ayrica klasore sag tik yapip ozellikelre gittiginde izinleri degistirme secenegi var mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Hocam live boot ile Ubuntu'dan buradaki dosyaları alabilir miyim?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 walter wick dedi: Eki Görüntüle 2246590 Eki Görüntüle 2246598 Hayır yok. Hocam live boot ile Ubuntu'dan buradaki dosyaları alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap ac ve bu islemleri onda yap. Belki sistem geri yukleme ile getirebilirsin ana hesabi onu dene.
walter wick dedi: Eki Görüntüle 2246590 Eki Görüntüle 2246598 Hayır yok. Hocam live boot ile Ubuntu'dan buradaki dosyaları alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap ac ve bu islemleri onda yap. Belki sistem geri yukleme ile getirebilirsin ana hesabi onu dene.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #8 ProfTech dedi: Yeni hesap AC ve bu islemleri onda yap. Belki sistem geri yukleme ile getirebilirsin ana hesabi onu dene. Genişletmek için tıkla... Ubuntu yükleyip dosyları geri kurtarabildim birkaç dosya gitmişti ama olsun.
ProfTech dedi: Yeni hesap AC ve bu islemleri onda yap. Belki sistem geri yukleme ile getirebilirsin ana hesabi onu dene. Genişletmek için tıkla... Ubuntu yükleyip dosyları geri kurtarabildim birkaç dosya gitmişti ama olsun.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #9 walter wick dedi: Ubuntu yükleyip dosyları geri kurtarabildim birkaç dosya gitmişti ama olsun. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun.
walter wick dedi: Ubuntu yükleyip dosyları geri kurtarabildim birkaç dosya gitmişti ama olsun. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun.