Erişim sağlanmayan YouTube hesabı nasıl kapatılır?

Zepett8

Decapat
Daha fazla  
Meslek
jigolo
Kendi 7 yaşımda kendi ismimi kanal ismine koyduğum bir YouTube kanalı var. Epostayı hatırlıyorum fakat şifreyi hatırlamıyorum. Aynı zamanda epostayı da yıllar önce silmiştim kurtarmaya çalıştım olmuyor. Bu kanalı kapatmanın bir yolu yok mu?

Kendi 7 yaşımda kendi ismimi kanal ismine koyduğum bir YouTube kanalı var. Epostayı hatırlıyorum fakat şifreyi hatırlamıyorum. Aynı zamanda epostayı da yıllar önce silmiştim kurtarmaya çalıştım olmuyor. Bu kanalı kapatmanın bir yolu yok mu?

Yok muhtemelen sahte telif işlerine girmeyin. Hocam benim de var boş verin utanç verici biliyorum çok takmayın kimse bilmeyip, girmiyor o kanala. Algiritmadan çoktan düşmüş tozlu raflarda kalkmış kanal.

Sahte telif işleri artık işlemiyor, eski mailinizi hatırlıyorsanız eski mailinize ulaşmaya çalışın. YouTube destek ile mail üzerinden iletişim kurmayı da deneyebilirsiniz.

Yok muhtemelen sahte telif işlerine girmeyin. Hocam benim de var boş verin utanç verici biliyorum çok takmayın kimse bilmeyip, girmiyor o kanala. Algiritmadan çoktan düşmüş tozlu raflarda kalkmış kanal.
Yok benim isim ve soyismimden kaynaklı olarak direkt isim soyismimi yazdığımda en üstte çıkıyor.

Hesaba bir daha erişim sağlayamazsınız. Zaten e-postası gitmiş daha da uğraşmayın. Benim de 2010'lardan kalan cs 1.6 videolarım var, uğraşmayın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00