Erişimi olmayan Xbox Game Pass kendi kendini iptal eder mi?

Haytham1299

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim bir sorum var. Bana Discord'dan bedava Xbox Game Pass geldi. Bunu kullanmak için yeni bir e-posta açtım. Xbox Game Pass'ı kullandım ve beni 3 ay götürdü. Ama 2. ay aralarında ben PC'ye format attım hesap falan gitti. E-posta adresinin şifresini bir yere yazmıştım. E-postaya girmeye çalıştım ama Google hesabı silmişti. Bu durumda Xbox hesabımda abonelik bitse de aktif olduğu için hala para çekmeye çalışıyor. Xbox hesabıma hiçbir şekilde erişimim yok e-posta adresime de. Papara kartımdan sürekli para çekmeye çalışıyor 45. TL Destekteki elemanlar e-posta gönderdik kod söyleyin hallederiz diyorlar ama e-postaya erişimim yok anlatamıyorum. Sizce 1-2 ay ödemesem abonelik kendi kendini iptal eder mi? Etmezse ne yapmam gerek?

Hesaba girip yinelenen ödemeyi kapatmak gerekiyor diye biliyorum. Yoksa otomatik olarak her ay karttan çekiyor.

Temmuz ayında aboneliğim bitmişti, kartta para yok diye iptal etmemiştim. 3 ay sonra kendi kendine iptal oldu. Şöyle bir mail gelmişti:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…