limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2016 #1 Erkan abi, bir arkadaşımın sana ihtiyacı var fakat sana özel konuşmak istiyor. Özel bir sosyal medya, telefon, ... Varsa bize söyleyebilir misin? @er36po Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2016
Erkan abi, bir arkadaşımın sana ihtiyacı var fakat sana özel konuşmak istiyor. Özel bir sosyal medya, telefon, ... Varsa bize söyleyebilir misin? @er36po
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 11 Şubat 2016 #2 Abi, bulunmaz Hint Kumaşı haline geldim. Şakaydı tabii Bizim Technopat'tan gizlimiz saklımız yok, eğer bir sakıncası yok ise buradan da sorabilirler. Elimden gelen bir şey ise seve seve Bu arada, konudaki etiket bildirimi alamıyorum hala!
Abi, bulunmaz Hint Kumaşı haline geldim. Şakaydı tabii Bizim Technopat'tan gizlimiz saklımız yok, eğer bir sakıncası yok ise buradan da sorabilirler. Elimden gelen bir şey ise seve seve Bu arada, konudaki etiket bildirimi alamıyorum hala!
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 12 Şubat 2016 #3 Üsteki mesajım içime sinmedi Yardım eli boş çevrilmez. Elimden gelen ne ise yapacağım. "er36po@hotmail.com"dan bana ulaşabilir arkadaşınız.
Üsteki mesajım içime sinmedi Yardım eli boş çevrilmez. Elimden gelen ne ise yapacağım. "er36po@hotmail.com"dan bana ulaşabilir arkadaşınız.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2016 #4 er36po dedi: Üsteki mesajım içime sinmedi Yardım eli boş çevrilmez. Elimden gelen ne ise yapacağım. "er36po@hotmail.com"dan bana ulaşabilir arkadaşınız. Genişletmek için tıkla... Seni bu yüzden seviyorum Gerçekten çok iyi kalpli bir adamsın İyiki varsın Moderatör arkadaşlar konuyu kapatabilirsiniz. Cevabımı aldım iyi günler. @SypeR @Asım Demir @MF
er36po dedi: Üsteki mesajım içime sinmedi Yardım eli boş çevrilmez. Elimden gelen ne ise yapacağım. "er36po@hotmail.com"dan bana ulaşabilir arkadaşınız. Genişletmek için tıkla... Seni bu yüzden seviyorum Gerçekten çok iyi kalpli bir adamsın İyiki varsın Moderatör arkadaşlar konuyu kapatabilirsiniz. Cevabımı aldım iyi günler. @SypeR @Asım Demir @MF